A szállás menedzsment létfontosságú szempont a szálláshely iparban, amely rendkívül időigényes és az önálló kezelése nagy kihívást jelenthet a bérbeadók számára.

Social media (Facebook, Instagram, TikTok) és szálláshirdetői felületek (Booking, AirBnB, szállás.hu stb.) folyamatos kezelése, képek és videók rendszeres készítése, változatos, nem mindig csak ugyanolyan média tartalomból álló posztok szerkesztése, blog cikkek írása a természetesen már létező és jól SEO-zott weboldalra, partneri együttműködések kialakítása influenszerekkel, hírességekkel, visszajelzések gyűjtése a vendégektől, továbbá hírlevelek, szezonális ajánlatok és szezonon kívüli kedvezményes ajánlatok küldözgetése a jól behatárolt és fizetőképes célközönség számára és akkor még nem esett szó a szálláshely jogi megfelelőségének biztosításáról, a szükséges engedélyek beszerzéséről, adatvédelmi nyilatkozatról, általános szerződési feltételekről és még sorolhatnánk..

A jó hír az, hogy kiszervezheted hozzánk szállásaid online megjelenítését és marketing tevékenységét. Ez számos előnnyel jár, amelyek jelentősen javíthatják bérleményed hatékonyságát és jövedelmezőségét.

Először is, a szálláskezelés hozzánk történő kiszervezése lehetővé teszi a szállástulajdonosoknak, hogy arra összpontosítsanak, amihez a legjobban értenek: ingatlanaik tulajdonosi szempontból történő kezelésére, így az online kommunikációt egy szakértő csapat látja el. Ha a tulajdonos, az alapvető célokat lefektetve egy professzionális marketing ügynökségre ruházza át az online megjelenítés feladatát, időt és erőforrásokat szabadíthat fel, hogy alapvető üzleti tevékenységére fókuszálhasson. Ez magában foglalja, hogy az ingatlan jól karbantartott, megfelelően van beárazva és a tulajdonos különös gondot fordít az ügyfélszolgálati tevékenységre. Ha nem érzi magát elég felkészültnek, ez utóbbit is kiszervezheti.

Másodszor, a foglaláskezelés átvétele által segítünk a szálláshirdetőknek pénzt megtakarítani. Professzionális marketing cégként költséghatékonyabb marketing stratégiát tudunk kidolgozni, amely segítségével a szállástulajdonosok a potenciális vendégek szélesebb közönségét érhetik el. A Google és Facebook kampányok sok esetben javasolnak olyan kampány módosítási tippeket, amelyekkel ugyan jobb eredményeket ígér az adott rendszer a már létező kattintás alapú PPC kampányhoz, azonban, mivel ezek is profitorientált intézmények, sok esetben inkább csak a felület intenzívebb használatára, nagyobb költségkeret alkalmazására próbálnak ösztönözni.

Kreatív ügynökségünk segíthet a szálláshirdetőknek abban is, hogyan azonosítsák és kezeljék a foglaláskezelési folyamataik elégtelenségeit, amelyek hosszú távon jelentős költségmegtakarítást eredményezhetnek. Előfordulhat ugyanis, hogy nem a megfelelő célközönség számára nyújtjuk az információt, esetleg nem a megfelelő stílusban és képi/videós anyagokkal, amelyekkel meg lehetne ragadni a figyelmüket, vagy mondjuk nem a megfelelő felületen. A hirdetések nem megfelelő beállításaival tízezreket, százezreket is bukhatunk havi szinten. Az ismétlődővé váló, a tervezetthez képest jóval alacsonyabb bevétellel zárt szezonok sora könnyen elveheti a szálláshely tulajdonosának kedvét (vagy lehetőségét) a következő szezonban való kinyitástól.

 

@herz.kreacio Hallottál már ügynökségünk legújabb szolgáltatásáról?❓✈️??Szállástulajdonosok, figyelem❗️ A Herz Kreáció marketing ügynökség megálmodta nektek a tökéletes szállásmenedzsmentet! ✈️Több foglalást, rendszeres hirdetést, nagyobb ismertséget és követőtábort szeretnél? ✈️Nem akarsz többé a foglalások összehangolásával, a szálláshirdető felületek kezelésével és a vendég üzenetek megválaszolásával foglalkozni? ✈️Segítségre van szükséged a szálláshely engedélyeztetése, tűzvédelmi szabályzat beszerzése vagy az adózás terén? Bízd ránk a szállásmenedzsmentet❗️ ?Átvesszük tőled a Booking, TripAdvisor, AirBnB, Trivago stb. fiókjaid, a social media felületeid és akár a weboldalad kezelését is, hogy te nyugodtan hátradőlhess! ?Csomagajánlatainkat megtalálod a www.herzkreacio.hu weboldalon!? #szállás #szállástipp #marketingugynokseg ♬ eredeti hang - Herz Kreáció

Harmadszor, ügynökségünk rendelkezik a szükséges szakértelemmel és tapasztalattal ahhoz, hogy kiváló minőségű marketing anyagokat hozzon létre, amelyek hatékonyan tudják bemutatni a vendégházak, apartmanok, hotelek és befektetési céllal vásárolt ingatlanok egyedi tulajdonságait és előnyeit. A professzionális fotózástól és videózástól, a social media felületeken való rendszeres posztoláson át a jól megírt leírásokig és meggyőző marketing üzenetekig mindenben segíthetünk neked, hogy kitűnhess a versenytársak közül, ezáltal könnyen elérheted, hogy több foglalást, magasabb bevételt, nagyobb érdeklődést és általános ismertséget teremts a szállásod számára.

Végül, a szálláskezelés ügynökségünkhöz való kiszervezése segíthet a szállásadóknak abban, hogy naprakészek maradjanak a szálláshelyipar legújabb trendjeivel és technológiáival kapcsolatban. Egy professzionális marketing céggel együttműködve a bérbeadók az élen maradhatnak, és kihasználhatják a legújabb eszközöket és stratégiákat foglaláskezelési folyamataik javítására és jövedelmezőségük növelésére.

Összefoglalva, a szálláshirdetés, a szálláshely online megjelenítésének és marketing tevékenységének ügynökségünkhöz történő kiszervezése kiváló lehetőség azoknak, akik javítani szeretnének szálláshely üzletük hatékonyságán és jövedelmezőségén. Az idő és erőforrások felszabadítása, a pénz megtakarítása, a kiváló minőségű marketing anyagok elkészítése, valamint a legújabb iparági trendekkel és technológiákkal való naprakészen tartás révén a szálláskezelés kiszervezése hasznos üzleti döntés, amely jelentős előnyökkel jár.

Ha Te is szállástulajdonos vagy és szívesen dolgoznál egy szakértői csapattal szállásod sikerre vitelén, kattints az alábbi linkre és tájékozódj kifejezetten szálláskiadással foglalkozó ügyfeleink számára kialakított csomagajánlatainkról!

Csomagjainkat a költséghatékonyság köré építve alakítottuk ki, hogy biztosan csak azt rendeld meg, amire szükséged van!

 

a social media menedzserrel

Ez is érdekelhet

Social media – miért légy jelen?

Social media – miért légy jelen?

A kétezres években a tömegmédia csatornáin túl annak közlési módja is megváltozott, a mostmár elsődlegesen okos eszköz alapú közösségi média felületek elterjedésével.

Networking a LinkedIn-en

Networking a LinkedIn-en

A LinkedIn-t számos helyen integrálhatod a marketing stratégiádba. A felhasználók és cégek több különböző céllal használják a LinkedIn-t, melyek közül az egyik a networking.

A kiadványszerkesztés ökölszabályai

A kiadványszerkesztés ökölszabályai

Ahány ház, annyi szokás – mondja egyik legismertebb közmondásunk. Nagy igazság, mely arra hívja fel a figyelmet, hogy nem vagyunk egyformák és ez jól is van így.