fbpx

Fotó és film készítés

Vállalkozóként nagy jelentősége van annak, hogy a termékeidet, szolgáltatásaidat hogyan prezentálod a külvilág felé. Fontos, hogy a fotóid, videóid elég látványosak legyenek, és az emberek által elvárt minőséget nyújtsák.

Mi folyamatosan nyomon követjük a hazai és külföldi trendeket, alkalmazzuk a legújabb technikákat, és közben arról sem feledkezünk meg, hogy a fotózás, videózás során készített anyagok személyre szabottak legyenek.

Profilunkban többek közt a film és video készítés, slideshow, az animációs film, fotózás, termékfotózás és a drónfelvétel készítése is szerepel.

fotózás

Kreatív gondolkodású fiatalok vagyunk, akik a legjobbra törekszenek. Minden projekt esetében megtaláljuk azokat az eszközöket, módszereket, amelyekkel elérjük a kívánt végeredményt. Ha arról van szó, felkapjuk a mobil stúdiónkat, és helyszínre megyünk, de házon belül is profi anyagokat készítünk. A fotókat, videókat szerkesztjük, retusáljuk, hogy olyanok legyenek, mint amilyennek megálmodtad őket.

Események fotózása, videózása

Az üzleti életben bármikor adódhatnak nagy jelentőségű rendezvények – meetingek, partnertalálkozók, termékbemutatók, incentive programok. Ezeket az eseményeket fotók és videók formájában is érdemes megörökíteni, hogy aztán reklámcélra fel lehessen használni őket. Csapatunk profi felszereléssel áll a rendelkezésedre, és olyan anyagokat készít neked, amelyek tökéletesen beleillenek a portfóliódba.

film és videó készítés

Cégbemutató kisfilm készítés

A cégbemutató kisfilmek hatékonyan támogatják a nyomtatott és digitális tartalmakat, megerősítik a vállalkozásról kialakított képet a célközönségben. A statisztikák szerint a vállalkozók közel 89%-a már beépítette ezt a kommunikációs formát a marketingstratégiájába, éppen ezért fontos, hogy sikeres vállalkozóként te is rendelkezz arculatodhoz illő, minőségi cégbemutató filmekkel. Mi ebben is tudunk neked segíteni.

Reklámvideó készítés

A reklámvideókkal látványosan tudod bemutatni a termékeidet, szolgáltatásaidat, eseményeidet. Ezekkel az anyagokkal sokkal mélyebb, személyesebb kötődést tudsz kialakítani az emberekben. A reklámvideo-készítés alkalmával egyedi technikákkal dolgozunk, arra törekszünk, hogy a felvett anyagok célirányosan közvetítsék az üzeneteket. Olyan történeteket viszünk képernyőre, amelyek a megfelelő érzelmeket, gondolatokat váltják ki a nézőkben.

Animációs film és logó készítés

Az animációs videók nagy népszerűségnek örvendenek. Az emberek különösen fogékonyak a mozgóképek által nyújtott látványvilágra, a mondanivalót sok esetben könnyebben, gyorsabban megértik, mint a képi vagy szöveges tartalmak láttán. Az animációs videó készítése során születő anyagok időszakos kampányokban, a social media felületeken és az Adwords-hirdetésekben is jól működnek. Tőlünk animációs filmeket, logókat is kérhetsz.

fényképezés

Megosztás: