Kapcsok Alapítvány roll-up készítés

A képen ügyfelünknek, a Kapcsok Alapítványnak készített roll-up.

Roll-up marketing titka

Roll-up tervezés során az első és legfontosabb szempont, hogy azonosuljon céged már meglévő arculatával. Legyen könnyen felismerhető és beazonosítható, erősítse a céges márkád, főleg, hogy alapvetően ebbe a marketing eszközbe hosszú távon fektetsz be. Emellett fontos, hogy figyelemfelkeltő legyen és pillanatokon belül képes legyen átadni az üzenetet. Egyszerűen hangzik, de könnyű elrontani! Mutatjuk, hogy mit ne csinálj roll-up tervezés során.

Roll-up tervezés – mit NE csinálj!

Mivel a roll-up tervezés tartogat némi buktatót, hoztunk nektek 4 tanácsot, amibe tilos beleesni roll-up tervezés során!

  1. A stílusok keveredése

A már kialakított vállalati arculat esetében nagyon fontos, hogy minden kommunikációs eszköz idomuljon a már meglévő arculati elemekhez. Ez a roll-up tervezés során is fontos szempont. Lényeges, hogy a roll-up stílusában mindenképp türközze márkád, vállalatod arculatát, így alkotva egységet és így erősítve a márkádba, vállalatodba fektetett bizalmat. Egy teljesen eltérő stílusú roll-up nemcsak megtéveszti a már meglévő és leendő ügyfeleket, de az általa küldött üzenet sem előnyös üzleti szempontból. Csapjuk fel tehát vállalatunk arculati kézikönyvét és vegyük elő belőle a már alapos kutatómunka után megállapított színeket, betűtípusokat és minden egyéb tényezőt.

  1. Igénytelen grafika

Az önreklámozás során a roll-up banner az egyik legjobb megoldás, amennyiben nem szeretnénk tetemes összegeket költeni a reklámra. A gazdaságos kivitelezés azonban semmiképp se menjen az igényesség rovására. Ezért a roll-up tervezés során válasszunk olyan grafikust vagy ügynökséget, akiknél meggyőződtünk arról, hogy munkájára igényes és alapos. Ráadásul egy jól eltalált, ütős grafika aranyat ér!

  1. Unalom a köbön

Ha már arculatában sikerült igényes roll-upot kitalálnunk, akkor további fontos szempont, hogy értékes tartalmat is közvetítsünk általa. Egy jól megfogalmazott üzenet, egy jól megkomponált képi világ ugyanis már fél siker: a lényeg, hogy maradandó élményt adjon, észrevétlenül kússzon be az emberek emlékezetébe.

  1. Mértéktelen információ-cunami

A kevesebb több elvét alapul véve bizony fontos, hogy ne a roll-upunkat használjuk elsőszámú információ-átadásra. Mivel a roll-up célja alapvetően, hogy felkeltse és megragadja a leendő ügyfelek, partnerek figyelmét, ezért nemhogy nem szabad, egyenesen tilos túlzsúfolni. Sem szövegben, sem grafikában, sem színeiben ne legyen túláradó.

Növeld észrevétlenül a reputációd!

Összegezve tehát elmondható, hogy a roll-up valóban olyan, mint egy személyes találkozás során az első benyomás. Fontos, hogy megragadja a figyelmet, ne legyen tolakodó, de beépüljön az emlékezetbe. Közvetítse cégünk üzenetét és arculatát, mind stílusában, mind kialakításában képviselje a vállalatunk, márkánk által képviselt értékeket és színvonalat. A jó roll-up észrevétlenül nélkül növeli a reputációnkat és pozícionálja vállalkozásunkat. Ha viszont mellé nyúlunk, a károkozás bizony nem marad észrevétlen, már ami az ügyfélkörünket illeti.

Tekintsd meg referenciáinkat IDE kattintva!
Ha segíthetünk egy vonzó, informatív és brand-építő roll-up tervezésben, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

roll-up tervezés

Ez is érdekelhet

Szálláskezelés felsőfokon

Szálláskezelés felsőfokon

A szállás menedzsment létfontosságú szempont a szálláshely iparban, amely rendkívül időigényes és az önálló kezelése nagy kihívást jelenthet a bérbeadók számára.

Social media – miért légy jelen?

Social media – miért légy jelen?

A kétezres években a tömegmédia csatornáin túl annak közlési módja is megváltozott, a mostmár elsődlegesen okos eszköz alapú közösségi média felületek elterjedésével.

Networking a LinkedIn-en

Networking a LinkedIn-en

A LinkedIn-t számos helyen integrálhatod a marketing stratégiádba. A felhasználók és cégek több különböző céllal használják a LinkedIn-t, melyek közül az egyik a networking.