Interjú: Galambos Bernadett – Grafikus

Galambos Bernadett, grafikus kolléganőnket mindig is érdekelte a vizuális kommunikáció. Édesapja operatőrként dolgozik, így egészen kiskorától kezdve jelen volt az életében a filmkészítés, később a fotózás, ami végül a grafikához vezetett. Bernit a fenti műfajok mindegyikében megtalálható történetmesélés fogta meg igazán. Ez az, ami a mai napig izgalmassá teszi számára ezt a szakmát. Ismerd meg Bernit legfrissebb interjúnkból!

Olvasási idő: 1 perc, 50 másodperc

grafikus

K: Hogyan kerültél a Herz Kreációhoz?

G.B.: Dolgoztam már nagy cégnél, ahol egy idő után unalmassá váltak a feladatok, később kis cégnél, ahol viszont egyedül voltam mindenre, valahol a kettő között keresgéltem. Szerencsére az interjún a szimpátia kölcsönös volt, így most egy olyan munkahelyen dolgozhatok, ahol a kihívások változatosak, de van kihez fordulnom támogatásért.

K: Milyen feladatokat látsz el a cégnél?

G.B.: Általános grafikai munkákat, online és offline anyagokat is készítek, a social media tartalmaktól az óriás plakátig, elég változatos.

K: Melyek a kedvenc feladataid?

G.B.: Az újak 🙂  szeretek ötletelni.

K: Mi jelenti számodra a legnagyobb kihívást?

G.B.: Szeretek elsőre jó munkát végezni, de időnként több próbálkozásra van szükség, mire az ügyfélben is kialakul, hogy pontosan mit szeretne. Ez persze normális így, de néha még nehéz kísérletezésnek felfognom ezt és nem kudarcnak. Ha sikerül, akkor viszont élvezem.

K: Mit tartasz a Herz Kreáció legnagyobb erősségének?

G.B.: A csapatot. Jó szakemberek, akik tudnak együtt és önállóan is dolgozni.

K: Hogyan zajlik az együttműködés a csapattal?

G.B.: Nagyrészt online, mivel home office-ban dolgozunk. Számomra ez kényelmes és hatékony megoldás, persze azért időnként, ha az adott feladat megkívánja, személyesen is találkozunk.

K: Mit szeretsz a leginkább a cégnél?

G.B.: A rugalmasságot. Bármilyen probléma merül fel, általában találunk olyan megoldást, amivel mindenki elégedett.

K: Mik a jövőbeli szakmai terveid?

G.B.: Szeretném fejleszteni magam az animáció területén.

K: Mi inspirál a munkában?

G.B.: Az újdonságok. Ez egy olyan szakma, ahol gyorsan változnak a trendek, persze kihívás követni őket, de biztosan nem unalmas.

Megosztás: