fbpx

Grafikai tervezés

A vállalkozásod egyik legfontosabb eleme a dizájn. A grafikai elemek mindenhol visszaköszönnek – a weboldalon, a social media felületeken, a hírlevélben, az eladásösztönző eszközökön, a digitális és nyomtatott anyagokon. A cél, hogy ezek láttán az emberekben pozitív érzelmek szülessenek, és egyből a vállalkozásodra asszociáljanak. Az egységes, tudatosan felépített megjelenés a megfelelő üzenetet közvetíti, és tudat alatt is nagy hatást gyakorol a célközönségedre.

grafikai tervezés

Profi csapatunk segít létrehozni a leginkább hozzád illő dizájnt. Elemezzük a kiinduló helyzetet, közös brainstorming keretén belül koncepciókat gyártunk. Ha nincs elképzelésed, az sem probléma, egy finom kávé mellett üzleti tanácsadást is nyújtunk. A munkánkhoz az üzleti terv készítése nyújt alapot, igény esetén üzleti elemzőt is segítségül hívunk. Minden esetben személyre szabott, egymásra épülő megoldásokat alkotunk, hogy a végeredmény 100%-ban téged tükrözzön.

Céges arculattervezés

A céges arculat a vállalkozásodhoz kapcsolódó grafikai elemek összessége, ami pozitív vagy épp negatív hatást gyakorol az ügyfeleidre. Fontos, hogy a márkádnak egységes stílusa legyen, hogy a színek, formák passzoljanak egymáshoz, és összhangban legyenek a filozófiáddal, küldetéseddel. Mi segítünk egy kreatív, piacképes, jól megkülönböztethető céges arculat létrehozásában, ugyanakkor vállaljuk a már meglévő elemek átdolgozását is.

Logó

A logó üzenet. Egy olyan szimbólum, amely már önmagában is nagy hatással bír. „Egy kép többet mond ezer szónál” – tartja a mondás. Az emberek rendkívül fogékonyak a képi tartalomra, elég egy pillantás, és máris gondolatok ezrei kelnek életre bennük. Egyik kiemelt szolgáltatásunk a céges logótervezés és -kivitelezés. Segítünk megfogalmazni az üzenetedet, és azt grafikai formába öntjük. A logód olyan lesz, akárcsak az ujjlenyomatod, hamisítatlanul a tiéd.

Névjegykártya

A névjegykártyád sokat elárul rólad. Amikor találkozol valakivel, és lazán átnyújtod a nevedet, elérhetőségedet tartalmazó papírdarabot, akkor valójában üzenetet közvetítesz magadról. Megbízhatóság, minőség, egyediség – ezeket nyújtod az üzleti partnereidnek, ha ránk bízod a névkegykártya-készítést. A digitális és a kézzelfogható elemek, például boríték, bélyegző és e-mail-aláírás kinézetét is a céges arculat egységébe illesztjük.

arculattervezés (branding)

Webdesign

A weboldalad az egyik legfontosabb kommunikációs csatornád. Lehetővé teszi, hogy elérd a célközönségedet, és bemutasd a termékeidet, szolgáltatásaidat. Talán nem is gondolnád, de a látogatóid másodpercek leforgása alatt döntenek arról, hogy bizalmat szavaznak-e neked, vagy a „vissza” gombra kattintanak. Ebben óriási szerepet játszik a weblapod kinézete, felépítése, grafikája. Mi felhasználóbarát weboldalt készítünk neked, ami esztétikus látványt nyújt, logikus felépítésű, és reszponzív. Szolgáltatásaink között a hírlevélkészítés és hírlevélküldés is szerepel, így ezekben a feladatokban is tudunk segíteni.

Social media

A közösségi média – Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Youtube – egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Vállalkozóként neked is jelen kell lenned ezeken a felületeken, hogy elérd a célközönségedet, hogy fel tudd kelteni és hosszú távon is meg is tudd tartani a figyelmüket. A cégedhez illő, egységes tartalom létrehozásával segítünk, hogy a közösségi oldalakon folytatott kommunikációd hatékony legyen. A közösségimédia-kezelés mellett a Facebook-, Instagram- és Google Ads-hirdetések létrehozásában is segítő kezet nyújtunk.

Eladásösztönzés

Az eladásösztönző eszközök célja, hogy bevételt generáljanak. Ez lehet plakát, padlómatrica, wobbler, roll-up vagy egyéb reklámfelület, ami felhívja az emberek figyelmét, és vásárlásra ösztönzi őket. Csapatunk kreatív megoldásokat kínál, amelyek pozitív benyomást keltenek a célközönségedben, ezzel a vásárlás irányába mozdítva őket. Folyamatosan lépést tartunk a változásokkal, olyan módszereket alkalmazunk, amelyek a 21. századra jellemző reklámzajban is jól működnek.

Megosztás: