Grafikai tervezés

Lehet bármilyen fontos üzenete, bármilyen izgalmas története is a márkádnak: ha a vizuális elemek ezt nem tükrözik, akkor nem fog a közönséged tudtára jutni.

A vizuális elemek -színek, formák, statikus és mozgó képek- univerzálisan képesek az üzeneted átadására. A márkádra szabott, egyedi dizájn hatalmas támogatást nyújt abban, hogy a potenciális vásárlóid, vagy ügyfeleid felismerjék és beazonosítsák márkádat, kiemelkedj a versenytársaid közül.

Segítségünkkel olyan egyedi arculati, eladásösztönző és egyéb grafikai elemeket alkalmazhatsz márkád népszerűsítésére, amelyek valóban kifejezik mondandódat és megszólítják célközönséged.

Mit tartalmaz grafikai tervezés szolgáltatásunk?

Kiinduló helyzet elemzése és szakszerű tanácsadás a személyre szabott megoldások érdekében

Sok esetben azt tapasztaljuk, hogy az ügyfél példákkal áll elő: „ilyen logót akarok”, „ilyen grafikai elemeket szeretnék”. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen kijelöli az irányt, ám nem szabad elfelejtenünk, hogy a cél az egyediség, a versenytársaktól való megkülönböztetés.

A kiinduló helyzet elemzését minden esetben javasoljuk, hogy feltérképezzük a jelenlegi álláspontot, márkád sajátos jegyeit.

Mit tartalmaz?

A kezdeti megközelítés leginkább a márka jelenlegi állapotától függ.

Az elemzés során figyelembe vesszük

 • a piaci körülményeket,
 • a versenytársakat és
 • a célcsoportot.

Előfordulhat, hogy egy márka vizuális identitásának kialakításával semmi gond nem volt a kezdetekkor, de már veszített a csillogásából, és itt az ideje, hogy új energiát adjunk neki.

Megeshet, hogy a márka nem tűnik ki a tömegből, nem elég vonzó vizuálisan, így érdemes újradefiniálni a grafikai elemeket.

Mire használhatod?

A vizuális elemeket vizsgáló elemzésünk segít letisztázni, hogy milyen üzenetet szeretnél közvetíteni márkáddal, és hogyan tűnhetsz ki versenytársaid közül. Az itt kapott információkat felhasználhatod a vállalati identitásod kialakításához, az arculattervezéshez, eladásösztönző eszközök tervezéséhez, sőt, a social media és a hírlevél-kommunikációd során is.

Corporate identity

A vállalati identitás elavult fogalomnak tűnhet, ám az üzleti világban hatalmas szerepet játszik. A vállalkozások megítélése nem csak a technológiai hátterén, társadalmi felelősségvállalásán és a közvetlen reklámokon múlik, hanem azon is, hogy vállalati identitása azt tükrözi-e, amit a többi területen kommunikál. A színek jelentéssel bírnak, a betűtípusok üzenetet közvetítenek, így fontos, hogy az adott szegmenshez és identitásunkhoz illő együttest válasszunk.

A következetes színek, betűtípusok és minták alkalmazása nélkülözhetetlen az egységes vállalati kép kialakításához. Ha ezzel nem rendelkezik egy cég, akkor az összeszedettség helyett szétszórt, amatőr hatást kelthet.

Mit tartalmaz?

A vállalati identitás tervezését minden esetben helyzetelemzés előzi meg. Ahhoz, hogy a megfelelő színeket és betűtípusokat meg tudjuk választani, nélkülözhetetlen a versenytársak és a piac feltérképezése. Emellett megvizsgáljuk a cég értékeit, üzenetét, azaz azokat a tényezőket, amelyek aktívan befolyásolják a corporate identity-t

Mire használhatod?

Fogyasztóid és partnereid felé irányuló online és offline kommunikációs anyagok kialakításához.

Arculattervezés

A corporate identity és az arculat szorosan összefügg. A színek és betűtípusok, amelyeket az előbbinél meghatároztunk, felhasználhatók az utóbbi esetében. Az arculattervezés tulajdonképpen az előzők kibővítését jelenti.

Az egységes arculat kialakítása nélkülözhetetlen a hatékony kommunikációhoz. A következetes arculati elemek alkalmazásával egy logó láttán a cégre és annak termékére asszociál a fogyasztó. Vagy egy levél kézhezvételekor a címzett azonnal, bármilyen szöveg elolvasása nélkül be tudja azonosítani a feladót, azaz céget.  Az arculati elemek nagyban megkönnyíthetik a kommunikációt, emellett azonban a cég pozitív megítélésében is nagy szerepet játszanak.

Az arculati elemek kialakításakor figyelembe vesszük, hogy milyen formában és milyen csatornán találkoznak a fogyasztók, a partnerek a vállalattal. Továbbá a cég, a márka üzenetét is szem előtt tartjuk.

Mit tartalmaz?

 • Logó
 • Névjegykártya
 • Boríték
 • Pecsét
 • E-mail aláírás megtervezése

Mire használhatod?

Fogyasztóid és partnereid felé irányuló online és offline kommunikációs anyagok kialakításához.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Eladásösztönző eszközök

Az eladásösztönző eszközök, -ahogy a nevük is elárulja- segíthetnek a vásárlási döntés meghozatalában. Ám csak akkor, ha illik rájuk az alábbi három jelző: figyelemfelkeltő, informatív és vizuálisan vonzó.

Legyen szó akár wobbler-ről, roll-up-ról, padló matricáról vagy egyéb áruházi berendezésről, a design elsődleges szempont. Fontos, hogy az eladásösztönző eszközök a fenti jelzők mellett kapcsolódjanak márkádhoz és termékedhez. A corporate identity kialakítása során meghatározott elemek az eladásösztönzők esetében is nagy szerepet játszanak.

Mit tartalmaz?

 • Egyeztetés az eladásösztönző eszköz konkrét céljáról, fajtájáról
 • Színek, formák, betűtípusok és grafikai elemek megtervezése
 • Méretezés, design kialakítása

Mire használhatod?

 • Termékinformációk közvetítésére
 • Ajánlatok kommunikálására
 • Tájékoztatásnyújtásra

Social media alapok

Ma már szinte kötelező jelen lenni a közösségi médiában. A social media csatornáid megfelelő beállításaival könnyedén elérheted és megszólíthatod célcsoportodat. Ehhez azonban a figyelemfelkeltő, informatív és frappáns szöveges tartalom mellett lényeges a megnyerő grafikai elemek használata is.

Márkád egyedi tulajdonságaitól, az üzenetedtől, célcsoportod igényeitől és az alkalmazni kívánt közösségi média platformtól egyaránt függ, hogy milyen grafikai elemet érdemes használni. Más vizuális tartalmat célszerű közzétenni Facebookon, Instagramon, LinkedInen, Youtubeon, Pinteresten vagy TikTokon.

Social media csapatunk grafikus kollégáinkkal karöltve közösen felmérik, hogy a fenti szempontok alapján milyen irányba lenne érdemes elmozdulni. Bármely felület is legyen a legalkalmasabb számodra, abban biztos lehetsz, hogy a márkádra szabott vizuális tartalommal könnyedén elérheted potenciális vásárlóid/ügyfeleid.

Mit tartalmaz?

 • Borítókép létrehozása
 • Profilkép megalkotása
 • Bejegyzések vizuális tartalmának (kép, gif, videó) elkészítése

Mire használhatod?

 • A közösségi média bejegyzéseid hatékonyságának növelésére
 • A potenciális vásárlóid/ ügyfeleid elérésére
 • Mondandód vizuális közvetítésére
 • Egységes social media jelenlét kialakítására

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hírlevél

A hírlevelek tájékoztatnak, ismeretterjesztőként szolgálnak, és aktivizálhatják a célközönséged. Ha rendelkezel vásárlói/ ügyfél adatbázissal, akkor minden esetben érdemes hírlevelet küldened -a célodtól függően- akár heti, akár havi rendszerességgel.

A hírlevelek segítségével információt közvetíthetsz célcsoportodnak, ajánlatokat küldhetsz nekik, és vásárlásra is bírhatod őket. Ehhez a jól megfogalmazott szöveges tartalmon kívül meggyőző grafikai elemekre, hiteles hírlevél-dizájnra van szükséged.

Akárcsak az egyéb online és offline kommunikáció során, a hírlevél készítésekor is ügyelni kell az egységes, márkád identitását tükröző betűtípusokra, színekre, és design-ra. A hírlevelek készítésekor minden esetben figyelembe vesszük a konverziós célokat, az arculatodba illő design elemeket, és a fogyasztóbarát megjelenést.

Mit tartalmaz?

 • arculatodhoz illő hírlevél design (tördelés, grafikai elemek elkészítése)
 • egyedi, a hírlevél témájához illő vizuális tartalom (képek, videók készítése)

A hírlevél szövegezésében és a hírlevelek időzítésében Social media csapatunk örömmel áll rendelkezésedre.

Mire használhatod?

 • hírlek, újdonságok, egyéb információk megosztására
 • akciókról, ajánlatokról való tájékoztatásra
 • márkád ismertségének növelésére

Webdesign (tanácsadás, tervezés)

A külső nem minden, de egy weboldal esetében igencsak sok múlik rajta. A weboldal manapság egy virtuális névjegykártya, ami a tájékoztatáson, az információközlésen túl, a hitelesség fokmérőjéül is szolgál. Ezért fontos, hogy honlapod az aktuális trendeket követve szólítsa meg látogatóidat. Egyedi, felhasználóbarát, naprakész és reszponzív webdesign szolgáltatásunk segít abban, hogy honlapod a céges filozófiád vizuális kivetülése lehessen, mint az asztali számítógépen, mind mobiltelefonon.

Mit tartalmaz?

 • honlap teljes arculat megtervezése és kialakítása
 • grafikai elemek kialakítása
 • színek, betűtípusok kialakítása
 • arculati kézikönyv megalkotása

Mire használhatod?

Virtuális névjegykártyaként használhatod ügyfeleid és partnereid felé irányuló online kommunikációd során. Kipipálhatod a technikai SEO részt a keresőoptimalizálási stratégiádban, hiszen biztos lehetsz benne: a weboldalad a keresőmotorok és a felhasználók szempontjából is kiváló.