grafikai tervezés

Ugye neked is van olyan szlogen, reklámkarakter vagy dallam, amiről azonnal eszedbe jut az adott márka? Lehet bármilyen fontos üzenete, bármilyen izgalmas története is a márkádnak: ha a vizuális elemek ezt nem tükrözik, akkor nem fog a közönséged tudtára jutni. Éppen ezért nagyon fontos olyan vállalati identitást kialakítani, amely megfelelően közvetíti az üzenetet, a stílust, a márka lényegét. Segítségünkkel olyan egyedi arculati, eladásösztönző és egyéb grafikai elemeket alkalmazhatsz márkád népszerűsítésére, amelyek megszólítják a célközönséged és potenciális vásárlóid, illetve segítenek, hogy kiemelkedj a versenytársaid közül!

Hogy néz ki a közös munka?

Közösen meghatározzuk a célokat.

Kitűzzük a határidőt.

Egyeztetünk a csapattagokkal.

Elkészítjük és ellenőrizzük az anyagot.

Eljuttatjuk a célközönséghez.

Grafikai elemek tervezése

A kezdeti megközelítés mindig a márka aktuális állapotától függ. Először elemezzük márkádat, figyelembe vesszük a piaci körülményeket, a versenytársakat és a célcsoportot. Előfordulhat, hogy egy márka vizuális identitásának kialakításával semmi gond nem volt a kezdetekkor, de már veszített a csillogásából, és itt az ideje, hogy új energiát adjunk neki. Megeshet, hogy a márka nem tűnik ki a tömegből, nem elég vonzó vizuálisan, így érdemes újradefiniálni a grafikai elemeket. Egy jól megválasztott logó vagy színkombináció, egy új betűtípussal megálmodott márkanév és egy szakmai szempontok szerint kialakított arculattervezés alapján közönséged sokkal nagyobb eséllyel fogja a Te terméked / szolgáltatásod választani.

Kapcsolat >

Vállalati identitás meghatározása, logótervezés

A vállalkozás megítélése nemcsak a közvetlen reklámokon múlik, hanem azon is, hogy vállalati identitása azt tükrözi-e, amit a többi területen kommunikál. A színek jelentéssel bírnak, a betűtípusok üzenetet közvetítenek, így fontos, hogy az adott szegmenshez és identitásunkhoz illő együttest válasszunk. Az identitás megtervezését minden esetben helyzetelemzés előzi meg. A kialakításhoz nélkülözhetetlen a versenytársak és a piac feltérképezése, emellett megvizsgáljuk a cég értékeit, üzenetét, vagyis azokat a tényezőket, amelyek aktívan befolyásolják a corporate identity-t.

Kapcsolat >

Arculattervezés

Az egységes arculat kialakítása nélkülözhetetlen a hatékony online és offline kommunikációhoz. A következetes arculati elemek alkalmazásával, egy logó láttán a cégre és annak termékére asszociál a fogyasztó. Vagy egy levél kézhezvételekor a címzett azonnal, bármilyen szöveg elolvasása nélkül be tudja azonosítani a feladót, vagyis a céget. Az arculati elemek nagyban megkönnyíthetik a kommunikációt, emellett azonban a cég pozitív megítélésében is szerepet játszanak. Ezek kialakításakor figyelembe vesszük, hogy milyen formában és milyen csatornán találkoznak a fogyasztók és partnerek a vállalattal, továbbá a cég, a márka üzenetét is szem előtt tartjuk.

Mit tartalmaz?

 • Logó
 • Névjegykártya
 • Boríték
 • Pecsét
 • E-mail aláírás megtervezése

Kapcsolat >

Eladásösztönző eszközök

Ahogy a nevük is tükrözi, az eladásösztönző eszközök segíthetnek a vásárlási döntés meghozatalában. Ám csak akkor, ha illik rájuk az alábbi három jelző: figyelemfelkeltő, informatív és vizuálisan vonzó. Legyen szó akár wobbler-ről, roll-up-ról, padló matricáról vagy egyéb áruházi berendezésről, a design elsődleges szempont. Egy fotóminőségű roll-up nagyon hasznos a figyelemfelkeltéshez, hiszen a nyomat feltekerve helyezkedik el, így szállítása könnyű és a grafika sem sérülhet meg. A polcok elején található, jellemzően feltűnő színű, lelógó, kedvezményt vagy aktuális ajánlatot hirdető wobblerekkel azonnal odavonzhatod a vásárlók figyelmét és vásárlásra ösztönözheted őket.

Mire használhatod?

 • Termékinformációk közvetítésére
 • Ajánlatok kommunikálására
 • Tájékoztatásnyújtásra
 • Figyelemfelkeltésre

Kapcsolat >

Webdesign, webfejlesztés

A weboldal manapság egy virtuális névjegykártya, ami a tájékoztatáson, az információközlésen túl a hitelesség fokmérőjéül is szolgál. Ezért fontos, hogy honlapod az aktuális trendeket követve szólítsa meg látogatóidat. Egyedi, felhasználóbarát, naprakész és reszponzív webdesign szolgáltatásunk segít abban, hogy honlapod a céges filozófiád vizuális kivetülése lehessen, mind az asztali számítógépen, mind mobiltelefonon. Kipipálhatod a technikai SEO részt a keresőoptimalizálási stratégiádban, hiszen biztos lehetsz benne: a weboldalad a keresőmotorok és a felhasználók szempontjából is kiváló.

CTA (call to action), azaz cselekvésre ösztönző gombok (“Időpontfoglalás” “Ajánlatkérés”, “Érdekel”), többféle médiatartalmat egymás után bemutató bannerek, felugró ablakok (pop-upok), figyelemfelkeltő kapcsolatfelvételi űrlapok és gombok, hivatkozások feltűnő, de ízléses elhelyezése a vállalkozás más felületeire. Ezeknek az eszközöknek a felhasználók általi kattintási aránya mind-mind mérhető, amelyből következtetni tudunk az egyes elemek sikerességére, a vásárlási folyamat esetleges megtorpanásának miértjére és az ehhez kapcsolódó szükséges változtatásokra.

Mit tartalmaz?

 • honlap teljes arculat megtervezése és kialakítása
 • grafikai elemek kialakítása
 • színek, betűtípusok kialakítása
 • weboldal és landing page készítés, szerkesztés

 

Kapcsolat >

Hírlevél

A hírlevelek segítségével információt közvetíthetsz célcsoportodnak, ajánlatokat küldhetsz nekik, és vásárlásra is bírhatod őket. Ehhez a jól megfogalmazott szöveges tartalmon kívül meggyőző grafikai elemekre, hiteles hírlevél-dizájnra van szükséged. Akárcsak az egyéb online és offline kommunikáció során, a hírlevél készítésekor is ügyelni kell az egységes, márkád identitását tükröző betűtípusokra, színekre, és design-ra. A hírlevelek készítésekor minden esetben figyelembe vesszük a konverziós célokat, az arculatodba illő design elemeket, és a fogyasztóbarát megjelenést. A hírlevél szövegezésében és a hírlevelek időzítésében social media csapatunk örömmel áll rendelkezésedre.

Mit tartalmaz?

 • arculatodhoz illő hírlevél design (tördelés, grafikai elemek elkészítése)
 • egyedi, a hírlevél témájához illő vizuális tartalom (képek, videók készítése)

 

Kapcsolat >

Kiadványszerkesztés

Minden üzleti kommunikációs eszköz célja, hogy a termék, szolgáltatás kiválóságát közvetítse. Ez alól pedig a nyomtatott kiadványok sem kivételek! A névjegykártyák, termékcsomagolások,  reklámtáblák, plakátok, prospektusok, újságok, magazinok, címkék, konferencia anyagok (név kitűzők, asztalra való kártyák, meghívók, roll-up) esetében – az online platformokhoz hasonlóan – szinte minden az első benyomáson múlik: ha az érdeklődő által kézbe vett anyag nem elég figyelemfelkeltő, áttekinthető és stílusos, akkor másodperceken belül oda az érdeklődés.

A DTP az angol desktop publishing (asztali kiadványszerkesztés) hárombetűs formája. Azt a tevékenységet jelöli, amikor a rendelkezésre álló szövegekből és vizuális elemekből (fotó, grafika) digitális eszközök segítségével készül nyomdakész, professzionális kiadvány. Egy gyorsan összedobott, majd kinyomtatott Word dokumentum és a kedvenc print magazinunk között egy tapasztalt kiadványszerkesztő gondos munkája a különbség. Ahhoz, hogy komolyan vehető, az üzleti élet elvárásainak megfelelő nyomtatott anyagok képviselhessék a cégedet, hibátlanul tördelt szövegekre, kifogástalan tipográfiára, esztétikus színkombinációkra és tökéletesen elhelyezett képekre van szükség – mindezt pedig egy DTP szakember egy személyben képes biztosítani.

 

Kapcsolat >

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!


  Hírlevél feliratkozás

  Herz Kreáció Kft.

  Irodánk: 1062 Budapest,
  Székely Bertalan utca 10.
  Cégjegyzékszám: 01-09-308498
  Adószám: 26220291-2-42

  Telefon: +36 30 072 3810
  Mail: hello@herzkreacio.eu

  Herz Kreáció Kft.

  2018 - 2023 Minden jog fenntartva.

  Adatvédelmi tájékoztató