Turbózd fel
az online jelenléted!

A közösségi média rengeteg lehetőséget tartogat
vállalkozásod számára. Szívesen kiaknáznád? Ne bízd a véletlenre a sikered! Szeretnéd, ha hirdetésed a közösségi médián túl az internet egyéb felületein is megjelenne? Google hirdetésekkel ezt is elérheted!

Miért van szükség Social Médiára? 

Tudtad, hogy az üzleti döntéshozók 96%-a szerint hasznos cégüknek a közösségi média? És azt, hogy 10 emberből 9 elvárja egy vállalkozástól, hogy rendszeresen posztoljon? Sokan már a social médiát használják elsődleges eszközként, ha informálódni szeretnének egy ismeretlen márkáról. Nem kérdés, Neked is ott kell lenned!

Több látogató

Rendszeres posztolással és fizetett hirdetésekkel folyton a célcsoportod elé kerülhetsz. Ez nemcsak több követőt és nagyobb aktivitást jelent, de számos látogatót is terel a weboldaladra. A több látogató pedig több bevételt jelent.

ismerős márka

Ha célcsoportod folyton belebotlik a posztjaidba, egy idő után megjegyzi márkád. Ez azért jó, mert ha legközelebb vásárolni szeretne valami hasonlót, a Te vállalkozásod is eszébe fog jutni. Látod, mondtuk, hogy ott kell lenned. 🙂

hűséges követők

A közösségi média segítségével megmutathatod stílusod és a számodra fontos értékeket. Azok a követők, akik tudnak ezekkel azonosulni és kedvelik a márkád, szeretnék támogatni a vállalkozásod, ennek érdekében pedig örömmel vásárolnának Tőled. 

Miért jó ez neked?

Érdekel, hogy a fentieken kívül még mit nyersz,
ha kiszervezed a közösségi média marketinged?

Időt

Posztolnál, de nem tudod, miről? Hiába töröd a fejed, nem jön az ihlet? Ha nagy nehezen megvan az ötlet, akkor “már csak” képet kell keresned és a szöveget megírni, az időzítésről ne is beszéljünk. Havi 10+ órát simán elvesz Tőled!

Pénzt

A rosszul beállított kampányok sajnos rengeteg pénzt elégethetnek. Ezek csak viszik a pénzt (eredmény nélkül), a jól beállított hirdetések viszont sokszorosan visszahozzák a rájuk fordított összeget. Ne aggódj, tőlünk az utóbbit kapod.

Nyugalmat

A tartalmak tervezése gyakran nyűg, a kampányok kezelése pedig sok fejtöréssel és stresszel jár. Mire úgy érzed, kiismered magad az útvesztőben, egy frissítés mindent felborít. Megoldjuk helyetted, Te fókuszálj a fontosabb dolgokra!

Miért bízd ránk
a közösségi média kommunikációd?

Nekünk minden ügyfél egyformán fontos. Legyen az havi néhány poszt vagy egy komplett kampány, teljes erőbedobással dolgozunk rajta és szívünkön viseljük sorsát.

Német vezetőnk biztosítja, hogy mindig minden időben kész legyen, a lehető legmagasabb színvonalon – amolyan “németes precizitással”. 🙂

Szakértő csapatunk tagjai egytől egyig profi szakemberek a saját területükön. Bátran fordulj hozzájuk bármilyen elképzeléssel!

Miért van szükség
Google hirdetésekre?

A Google toronymagasan a legnépszerűbb internetes kereső, amely számos egyéb hasznos funkcióval egészült ki az elmúlt években, úgy, mint a Google Chrome, a Gmail, a YouTube, a Google Maps, Google Drive, Google Ads, Google Analytics és a többi. Óriási előnye, hogy egyetlen Gmail e-mail címmel használhatjuk mindegyiket. A hirdetések terén a Google Ads lesz segítségünkre.

Kattintás alapú

Nincs havidíj, sem fix költség. A Google Ads lehetővé teszi, hogy te magad felügyeld, mire költöd a pénzed. Meghatározhatod azt a maximum összeget, amelyet havonta / naponta vagy akár hirdetésenként elköltesz és csak akkor kell fizetned, ha valaki rákattint a hirdetésre.

Gyorsaság

A keresőoptimalizálással ellentétben itt sokkal gyorsabban hozhatók az eredmények. Amit az egyik héten használni kezdesz, a következőn már hozhatja is a potenciális ügyfeleket. A beindítás gyors, nem kell hónapokat várni az eredményekre.

Célzás

A keresőhirdetésekkel pontosan akkor és ott tudsz hirdetni, amikor és ahol az adott igény felmerül. Meghatározhatod a lefedni kívánt földrajzi területet, korosztályt, nemet, illetve azt is, hogy milyen kulcsszavakkal kapcsolatos keresések esetén bukkanjon fel a hirdetésed.

Egyeztetünk veled a részletekről.

Kitűzzük a határidőt

Egyeztetünk a részletekről a csapattagokkal

Elkészítjük és ellenőrizzük az anyagot.

Átadjuk az elkészített anyagot.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!


  Ingyenes E-book Letöltés
   Herz Kreáció Kft.

   Irodánk: 1062 Budapest,
   Székely Bertalan utca 10.
   Cégjegyzékszám: 01-09-308498
   Adószám: 26220291-2-42

   Telefon: +36 30 072 3810
   Mail: hello@herzkreacio.eu

   Herz Kreáció Kft.

   2018 – 2022 Minden jog fenntartva.

   Adatvédelmi tájékoztató