Hirdetésmenedzsment

Az online hirdetési felületek használatával alacsony költségvetésből is kimagasló eredményeket érhetsz el. Ezek az eszközök az offline eszközökkel szemben visszakövethető és pontosan mérhető módszereket kínálnak a hirdetéshez és segítenek pontosan behatárolni azt a célcsoportot, amelyet megszólítani szeretnél. Az online hirdetéssel kapcsolatos közös munkát minden esetben megelőzi egy piackutatás, helyzetelemzés. Megállapítjuk, hogy a szolgáltatásodnak, termékednek hol kell megállnia a helyét, milyen erőviszonyok jellemzik az iparágadat és milyen tanulságokat célszerű levonni a versenytársak online tevékenységéből. Ezt követően meghatározzuk a közönségedet, kitűzzük az elérni kívánt célokat és megállapítjuk, mely felületeken szükséges jelen lenned és hirdetned ahhoz, hogy elérjük őket.

Hogy néz ki a közös munka?

Közösen meghatározzuk a célokat.

Kitűzzük a határidőt.

Egyeztetünk a csapattagokkal.

Elkészítjük és ellenőrizzük az anyagot.

Eljuttatjuk a célközönséghez.

Google Ads, PPC hirdetések

Nincs ma átláthatóbb és költséghatékonyabb hirdetési forma, mint egy jól felépített PPC (pay-per-click, azaz kattintásonkénti költségekben meghatározható) kampány. A PPC (kattintásalapú) hirdetéseknek otthont adó felület a Google Ads (korábbi nevén Adwords), amely a Google kereső-hálózatára épül. Számos hirdetési formát kínál, így elemzésünk alapján közösen döntjük el, hogy a Search, Display, vagy éppen Shopping kampányok közül melyeket éri meg esetedben alkalmaz-ni. Mielőtt az oldaladra irányítjuk az ideális közönséget, biztosítanunk kell, hogy jó terepen landol-nak: a sikeres Google Ads kampány kulcsa a részletes weboldalelemzés és a keresőoptimalizálás. Emellett elengedhetetlen, hogy jól felépített marketing stratégiával a kezünkben vágjunk neki a fel-adatnak.

Mit tartalmaz?

 • PPC audit (abban az esetben, ha korábban már futottak hirdetési kampányaid)
 • PPC-re optimalizált stratégia megalkotása
 • platformspecifikus célok kitűzése
 • hirdetésszövegek, landing page szövegek írása
 • kulcsszókutatás
 • képes hirdetés esetén megfelelő képek kiválasztása
  (megegyezés szerint vásárlás stock ol-dalakról, vagy egyedi grafika készítése)
 • folyamatos kampánymenedzsment
 • havi riportok a költségekről és elért eredményekről

Kapcsolat >

Facebook Meta Business

A különböző közösségi média felületeken való rendszeres posztoláson túl a megosztott tartalmakból vagy az azon felül készített kreatív anyagokkal való hirdetési tevékenységet is ránk bízhatod. A hirdetés megkezdéséhez létrehozunk a vállalkozásnak egy üzleti Facebook fiókot, amelyhez Instagram fiók is kapcsolható. Mindent beállítunk a Facebook Hirdetéskezelőben, megtervezzük a kreatívokat, megírjuk a szövegeket és elkészítjük a kampányokat. A profi technikai set-up szintén kulcsfontosságú a hirdetéskezeléshez, így a célközönség létrehozásától kezdve a Facebook pixel beállításán át az analitikával való összekötésig mindent elkészítünk neked. Az egyes kampánytípusok, vagyis a meghatározott célok elérésére alkalmas kampányok alkalmazásán túl az organikusan is jól teljesítő posztok kiemelésével is nagy megjelenést érhetünk el. A célközönség kutatás eredményeként meghatározott közönséget itt is megadhatjuk, akárcsak a releváns demográfiai adatokat és érdeklődési köröket, éppen ezért a kampánymenedzsmenten túl a megosztott tartalmak elérését is folyamatosan figyeljük, hogy a legígéretesebb posztokat emelhessük ki neked.

Kapcsolat >

Instagram for Business

Független kutatások kimutatták, hogy az Instagramon futó céges tartalmak iránt a Facebookhoz képest 58-szor, a Twitterhez képest 120-szor nagyobb elköteleződést mutatnak a felhasználók. A felület eszközei által (pl. szavazás, kérdés feltétel, reakció küldés) olyan interaktív és szórakoztató tartalmakat oszthatunk meg, amelyek nemcsak a vállalkozás széleskörű megismertetését segítik elő, de információt gyűjthetünk a reklámozni kívánt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos megítélésről is. Az Instagram hirdetéseket a Facebook Hirdetéskezelőben találod, a két fiók össze is kapcsolható, amellyel több funkció használatának lehetősége nyílik meg. Az Instagram fiók megléte számtalan előnnyel jár, hogy csak néhányat felsoroljunk, itt is tudsz analitikát megtekinteni a követőid viselkedéséről, eloszlásáról, a posztjaid organikus eléréséről, a felhasználók aktivitásáról.

Kapcsolat >

TikTok Business

2021-ben a TikTok zsinórban harmadjára nyerte el a legtöbbet letöltött applikáció címét 656 millió letöltéssel, amit 2020-ban egy 850 milliós, 2019-ben pedig egy 693 milliós letöltés előzött meg. Tévedés azonban azt gondolni, hogy itt csak a 13-17 éves korosztály van jelen a rövid, tömör infor-mációközlés miatt, az oldalt ugyanis legnagyobb arányban a 18-24 éves, valamint a 25-34 éves korosztály használja. A felületet a 15-60 másodperces videó tartalmak uralják reklámokkal és influenszerekkel. Az animált hirdetések mellett a platform beépített funkciói támogatják a tartalomgyártást, legyen szó videó effektekről vagy a videó hangulatához illő zenékről, így a többi felületen használt kreatívoktól eltérő, egyedi tartalmakat hozhatsz létre.

Kapcsolat >

Weboldal elemzés

Egy honlap egyaránt lehet egyenes út a sikerhez és a bukáshoz: weboldal elemzés szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy a Te oldaladra az előbbi legyen igaz. A felhasználó és keresőbarát felépítés érdekében többek között megvizsgáljuk a sebességét, a reszponzivitását és a tartalmaid minő-ségét, ezáltal pontos képet kaphatsz arról, milyen változtatásokra van szükség a honlap hatékonyabb működéséhez és egy sikeres SEO (keresőoptimalizálás) stratégia felépítéséhez.

Mit tartalmaz?

 • weboldal szövegezés elemzése: stílus egységessége, kommunikációs célok, nyelvhelyesség
 • keresőoptimalizálási szempontok elemzése (SEO)
 • weboldal képeinek elemzése: vizuális stílussal való egyezés, kapcsolódás a témához
 • látláthatóság elemzése: navigálhatóság, user interface (UI) minősége
 • felhasználói élmény (UX, user experience) elemzése

Kapcsolat >

Keresőoptimalizálás (SEO)

Miután elemeztük, hogyan teljesít a weboldalad, felturbózzuk az organikus, azaz nem fizetett, keresőmotorból érkező látogatások számát. A SEO (search engine optimization, magyarul keresőoptimalizálás) segítségével oldalad akár további hirdetések nélkül is előrébb kerülhet a Google keresési listáján. Ugyanakkor, ha az online hirdetések mellett döntesz, egy SEO-val felszerelt weboldal nélkülözhetetlen alapot jelent az induláshoz.

 Mit tartalmaz?

 • kulcsszókutatás: megvizsgáljuk, mely keresőkifejezések a legrelevánsabbak szolgáltatásod/terméked számára
 • on-page SEO: kulcsszavak és vizuális tartalmak optimalizálása, SEO tartalmak írása és feltöltése
 • off-page SEO: linképítés, content megosztási tanácsok, PR modul
 • technikai SEO: weboldalad CMS rendszerének elemzése, oldal felépítésének és sebességének optimalizálása, Google indexelés ellenőrzése

 

Kapcsolat >

E-mail marketing

Az e-mail marketing elsődleges célja, hogy elnyerje a lehetséges ügyfél bizalmát vagy újbóli vásárlásra ösztönözze a korábbi ügyfeleket. Erősen javasolt használni, hiszen az internetezők 94%-a használ e-mailt, ami magasabb, mint az aktív közösségi média felhasználók száma. A hírlevelek, figyelemfelkeltő e-mailek előnye, hogy nagyon könnyű nyomon követni a sikerességüket, például mérhetjük, hányan nyitják meg és ebből hányan kattintanak is rá ténylegesen az elhelyezett hivatkozásra. Gazdaságos is egyben, mivel itt nem kell arra költened, hogy az üzenet célzott közönség elé jusson. Az e-mail vagy hírlevél listán szereplő személyek önszántukból iratkoztak fel, jelezvén ezzel érdeklődésüket a téma kapcsán. Az e-mail marketinget gyakran használják más marketingformák kiegészítésére, azonban önállóan is képes megállni a helyét. Egy social media bejegyzés például csak a követők egy részét éri el, míg egy e-mail az összes feliratkozó digitális postaládájába garantáltan meg fog érkezni. E-mail szövegekre szükséged lesz a blogra feliratkozóknak szánt hírlevelekbe, a weboldalad ingyenes tartalmait letöltők számára, a regisztrálók és feliratkozók számára írt üdvözlőlevélbe, szezonális, ünnepi vagy kedvezményes ajánlatok terjesztéséhez vagy egyéb, ügyfélgondozási céllal megírt tippek és hasznos tanácsok kiküldéséhez.

 

Kapcsolat >

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!


  Hírlevél feliratkozás

  Herz Kreáció Kft.

  Irodánk: 1062 Budapest,
  Székely Bertalan utca 10.
  Cégjegyzékszám: 01-09-308498
  Adószám: 26220291-2-42

  Telefon: +36 30 072 3810
  Mail: hello@herzkreacio.eu

  Herz Kreáció Kft.

  2018 - 2023 Minden jog fenntartva.

  Adatvédelmi tájékoztató