ingyenes
anyagok

Töltsd le ingyenesen elérhető, online marketing témájú
e-Bookjainkat. Blogjaink mellett, ezzel szeretnénk hozzájárulni, hogy eligazodj és naprakész maradj az online marketing szerteágazó világában.

Bővítsd virtuális könyvtárad szakmai tartalmainkkal

Legyen szó SEO-ról, közösségi médiáról vagy más területekről, e-bookjaink útmutatóul szolgálnak, hogy jobban elmerülhess az online marketing területeiben. Köszönjük, ha igénybe veszed szolgáltatásunkat! Amennyiben hasznosnak találod a tartalmakat, cserébe csak egy visszajelzést kérünk.

A TikTok, ami új távlatokat nyitott
az online hirdetések világában

Rekord idő alatt vált az egyik legmeghatározóbb közösségi platformmá a Kínából induló közösségi oldal, amely pillanatok alatt hódította meg a Z-generációt és helyezte teljesen új alapokra az influenszer piacot. 

Minden, amit tudni kell
a kulcsszavakról és a kulcsszókutatásról

A keresőoptimalizálás kiapaszthatatlan forrás, hisz szinte napról napra változik. Segítünk, hogy te magad tudj bevételnövelő lépéseket tenni vállalkozásod sikeréért vagy épp megértsd, hogyan is dolgozik a SEO-szakértő.

Hogy a hirdetési költésed
ne kidobott pénz legyen

Az elmúlt években egyre-másra rendeződik át a közösségi média piaca. A TikTok térhódítása, a folyamatos algoritmus-változások mind-mind hozzájárulnak a marketing folyamatos fejlődéséhez.

Instagram trendek 2022 és minden,
amit a Reels-ről tudni érdemes

Ezúttal a 2022-es Instagram trendeket és az Instagram Reels funkciójával kapcsolatos fontos tudnivalókat hoztuk el neked, ami ahhoz kell, hogy minél sikeresebb lehessen vállalkozásod online marketingje.

A tartalommarketing
alapjai

Legfrissebb e-bookunkban elhoztuk neked a tartalommarketing legfontosabb alapvetéseit, eszközeit és azt is megmutatjuk, miként építs hatékony stratégiát ezen a területen.

Linkedin
– marketing tippek vállalkozóknak

A Linkedin 2003-ban, közel 20 éve indult hódító útjára. A platform egyértelmű célja, hogy összekösse a szakembereket egymással és a rájuk vadászó fejvadászokkal, illetve szakmai eszmecserére buzdítson.

Válaszd ki, töltsd le!
  Herz Kreáció Kft.

  Irodánk: 1062 Budapest,
  Székely Bertalan utca 10.
  Cégjegyzékszám: 01-09-308498
  Adószám: 26220291-2-42

  Telefon: +36 30 072 3810
  Mail: hello@herzkreacio.eu

  Herz Kreáció Kft.

  2018 - 2023 Minden jog fenntartva.

  Adatvédelmi tájékoztató