K: Hogy jött a kreatív ügynökség ötlete? R.W.: Akkor fogalmazódott meg bennem, amikor a Ko+Ko Ügynökségnél dolgoztam. A minőség és a pontosság két kulcsfontosságú összetevőjén alapul. K: Miért pont Herz (Szív) Kreáció lett az ügynökség neve? R.W.: Emberek vagyunk, dobogó szívvel. A mai, rohanó időkben ez a megközelítés sokszor feledésbe vész. Mi igyekszünk szem előtt […]

K: Hogy jött a kreatív ügynökség ötlete?

R.W.: Akkor fogalmazódott meg bennem, amikor a Ko+Ko Ügynökségnél dolgoztam. A minőség és a pontosság két kulcsfontosságú összetevőjén alapul.

K: Miért pont Herz (Szív) Kreáció lett az ügynökség neve?

R.W.: Emberek vagyunk, dobogó szívvel. A mai, rohanó időkben ez a megközelítés sokszor feledésbe vész. Mi igyekszünk szem előtt tartani, hogy két fontos alapra támaszkodhatunk: a szívünkre – az érzéseinkre és a kreatív teremtőerőnkre. Ezt a megközelítést alkalmazzuk ügyfeleinkkel való mindennapi munkánk során a tartalom, a design és a folyamatok terén.

K: Milyen feladatokat látsz el a cégnél?

R.W.: A fejlődést szem előtt tartva összehangolom a vállalati működést. A jelenlegi helyzetben kiemelten fontos, hogy szilárd legyek, mint egy szikla. Feladataim közé tartozik a csapattagok vezetése, a stratégia kialakítása és az ügyfélszerzés megszervezése.

Az elmúlt években nem voltak mindig sikeresek a törekvéseim, de a jelenlegi helyzetben stabilak vagyunk és támogatjuk egymást a csapattagokkal. Ez azt jelenti, hogy jó úton járunk a régi és új ügyfeleinkkel egyaránt.

K: Melyek a kedvenc feladataid?

R.W.: A jövőbeli aktivitások tervezése, az ügyfelekkel való kapcsolattartás és az új üzleti ötletek gyakorlatba való átültetése.

K: Mi jelenti számodra a legnagyobb kihívást?

R.W.: A pénzügyi keretek tervezése és biztosítása. Jelenleg 10 csapattaggal dolgozunk együtt. Mindenkinek megvan a saját családja, története és ezt szeretnénk megőrizni.

K: Mit tartasz a Herz Kreáció legnagyobb erősségének?

R.W.: Mindenképpen a csapatot. Közösen túléltünk számos helyzetet és kihoztuk belőle a legjobbat. Mindez bizalmat és megfelelő kommunikációt igényel. 

K: Mit szeretsz a leginkább a cégnél?

R.W.: Az életkoruk és a tudásuk alapján mindenki különböző módon kapcsolódik a céghez. Ez erőssé tesz minket, mely erővel segítjük jelenlegi ügyfeleinket és prezentáljuk magunkat a piac felé.

K: Mik a jövőbeli szakmai terveid?

R.W.: A portfóliónkban egyaránt szerepelnek nagy cégek és kisebb vállalkozások, egyéni vállalkozók is. Szeretnénk növekedni, és szélesebb ügyfélkört támogatni tudásunkkal. 

K: Mi inspirál a legjobban munkád során?

R.W.: Az emberekkel való kommunikáció és az új ötletek beépítése a projektekbe.

K: Egy nagyvállalati légkör után mennyire volt nehéz beleszokni a kisvállalkozásba?

R.W.: Pályafutásomat a kiskereskedelmi szektorban fejeztem be, majd beléptem az ügynökségek világába. Nem volt könnyű váltás. Kezdetben túl nyugtalan voltam menedzserként. Számos folyamat túl lassú volt számomra, és nem mindig találtam egyértelműnek őket. A járvány idején átálltunk az irodai munkáról home office-ba. Ez sokkal nagyobb érzékenységet igényel. A korábbi személyes találkozók most online zajlanak. Az elmúlt hónapokban a csapat fejlődött, és néhány új csapattagot is köszönthettünk.

A munkánk minősége és a csapattagok közötti kommunikáció folyamatosan fejlődik. Szórakoztató egy modern, innovatív csapatban dolgozni, és olyan magas, sőt magasabb szinten teljesíteni, mint amelyet a külvilág megkövetel.

K: Mit üzennél annak, aki jó vezetővé szeretne válni?

R.W.: Szavazz bizalmat, legyél hiteles, tartsd be a szavad, beszéld meg a jövőbeli projekteket a csapat tagjaival, valamint adj lehetőséget a személyes és szakmai fejlődésre.

Ez is érdekelhet

Szálláskezelés felsőfokon

Szálláskezelés felsőfokon

A szállás menedzsment létfontosságú szempont a szálláshely iparban, amely rendkívül időigényes és az önálló kezelése nagy kihívást jelenthet a bérbeadók számára.

Social media – miért légy jelen?

Social media – miért légy jelen?

A kétezres években a tömegmédia csatornáin túl annak közlési módja is megváltozott, a mostmár elsődlegesen okos eszköz alapú közösségi média felületek elterjedésével.

Networking a LinkedIn-en

Networking a LinkedIn-en

A LinkedIn-t számos helyen integrálhatod a marketing stratégiádba. A felhasználók és cégek több különböző céllal használják a LinkedIn-t, melyek közül az egyik a networking.