K: Miért választottad ezt a pályát? Sz.G.: Mindig érdekelt hogyan készül egy magazin vagy könyv. A szervezés folyamata és a technikai részletek is nagyon izgalmasnak tűntek. A fotózás mindig is vonzott, a grafika pedig már kisiskolás korom óta velem volt. Ezeket összerakva egyenes út vezetett az arculattervezéshez és logók készítéséhez. Szeretem, hogy mindig lehet és […]

K: Miért választottad ezt a pályát?

Sz.G.: Mindig érdekelt hogyan készül egy magazin vagy könyv. A szervezés folyamata és a technikai részletek is nagyon izgalmasnak tűntek. A fotózás mindig is vonzott, a grafika pedig már kisiskolás korom óta velem volt. Ezeket összerakva egyenes út vezetett az arculattervezéshez és logók készítéséhez. Szeretem, hogy mindig lehet és kell tanulni, mert nagyon gyorsan változnak a dolgok.

K: Hogyan kerültél a Herz Kreációhoz?

Sz.G.: Reiner keresett meg. Mikor elvállalták a Praktiker újság kivitelezését, szüksége volt valakire, aki segít beindítani a folyamatokat.

K: Milyen feladatokat látsz el a cégnél?

Sz.G.: Főleg a tervezés és szervezési folyamatokban igyekszem segíteni, de van, hogy a napi munkába is be-besegítek. Az animációs/videós projektek is nálam szoktak landolni, van, hogy fotózás, videózás területén is szükség van rám.

K: Melyek a kedvenc feladataid?

Sz.G.: Azt hiszem, ha egyet kell mondani, az arculattervezés lenne az, de a fotózásokat is nagyon élvezem.

K: Mi jelenti számodra a legnagyobb kihívást?

Sz.G.: Ha olyan megbízást kapunk, amiben még kisebb a tapasztalatunk. Ezeket a feladatokat is meg kell oldani és a végeredményen nem látszódhat szerényebb minőség.

K: Mit tartasz a Herz Kreáció legnagyobb erősségének?

Sz.G.: A csapatot és a légkört. Volt szerencsém pár „lélekölő” multihoz, a Herz sokkal családiasabb és közvetlenebb.

K: Hogyan zajlik az együttműködés a csapattal?

Sz.G.: A jelenlegi home office-helyzet nem könnyíti meg a dolgot, de folyamatos napi kapcsolatba vagyunk. Ha új feladatok kapunk, igyekszünk a legmegfelelőbb csapattaghoz eljuttatni, hogy a lehető leggördülékenyebb legyen a folyamat.
Igyekszünk jól beosztani az időt, ami persze soha nem sikerül tökéletesre, de azt próbáljuk meg megközelíteni.

K: Mit szeretsz a leginkább a cégnél?

Sz.G.: A hangulatot, és hogy mindig számíthatunk egymásra. Ha probléma adódik, megbeszéljük és próbálunk korrigálni, hogy legközelebb elkerüljük. Ez nagy segítség, mert nem a belső feszültségekre megy el az energia.

K: Mik a jövőbeli szakmai terveid?

Sz.G.: Animáció és videó terén szeretnék még fejlődni, mert érzem, hogy van hová.
Csapatvezetőként is szeretnék fejlődni, ez nagy, de hálás kihívás.

K: Mi inspirál a munkában?

Sz.G.: Igyekszem képben maradni a trendekben, sok szakmai anyagot olvasok.
Ezek mindegyikében találok inspiráló dolgokat, ezeket igyekszem kategorizálva elraktározni. De nagyon sokszor szakmai dolgokon kívülről érkezik egy-egy könyvből, vagy akár hibákból. Van pár szakmabeli barátom, akikkel igyekszem minél sűrűbben kapcsolatot tartani, innen is sok impulzus érkezik.

K: Mi a legnagyobb karrierálmod?

Sz.G.: Hogy a Herz-et sikerül felfejlesztenünk olyan nagy ügynökséggé, ami bármelyik multival felveszi a versenyt és ennek részese lehetek. Ha eközben sikerülne megtartani a jelenlegi légkört, azzal én tökéletesen elégedett lennék.

Ez is érdekelhet

Szálláskezelés felsőfokon

Szálláskezelés felsőfokon

A szállás menedzsment létfontosságú szempont a szálláshely iparban, amely rendkívül időigényes és az önálló kezelése nagy kihívást jelenthet a bérbeadók számára.

Social media – miért légy jelen?

Social media – miért légy jelen?

A kétezres években a tömegmédia csatornáin túl annak közlési módja is megváltozott, a mostmár elsődlegesen okos eszköz alapú közösségi média felületek elterjedésével.

Networking a LinkedIn-en

Networking a LinkedIn-en

A LinkedIn-t számos helyen integrálhatod a marketing stratégiádba. A felhasználók és cégek több különböző céllal használják a LinkedIn-t, melyek közül az egyik a networking.