Meghívó – roll-up – névjegykártya: egységben az erő! A meghívás ereje Reklámozd be, hogy hol találkozhat veled legközelebb személyesen a célpiacod. Már a meghívó tartalmazzon valami pluszt, ami miatt úgy fogják érezni, hogy a te standod kihagyhatatlan. Akár egy burkolt üzenet, egy kis rejtélyesség, vagy ajándékkal kecsegtetés, mindenképp olyat adj, amivel garantáltan felkelted az emberek […]

konferencia roll-up, névjegykártya, meghívó

Meghívó – roll-up – névjegykártya: egységben az erő!

  1. A meghívás ereje

Reklámozd be, hogy hol találkozhat veled legközelebb személyesen a célpiacod. Már a meghívó tartalmazzon valami pluszt, ami miatt úgy fogják érezni, hogy a te standod kihagyhatatlan. Akár egy burkolt üzenet, egy kis rejtélyesség, vagy ajándékkal kecsegtetés, mindenképp olyat adj, amivel garantáltan felkelted az emberek érdeklődését, kíváncsiságát önmagad iránt.

  1. Egységes arculat

Az első és legfontosabb szempont, hogy a marketing eszközeink egységes arculatot tükrözzenek: a konferencia anyagok, a név kitűző, a névjegykártya, a roll-up, a meghívó, az asztali tábla és minden egyéb eszköz, amit magunkkal viszünk, ugyanazt a stílust tükrözzék mind színekben, mind betűtípusban.

  1. Legyen egy ügy!

Tűnj ki a tömegből azzal, hogy te nemcsak egy üzenetet próbálsz átadni, közvetíts egy életérzést, legyen egy ügy, ami mellé úgy érezhessék a leendő ügyfelek, hogy érdemes odaállni. Az ő ügyük, legyen a te ügyed. A roll-up például remek felület arra, hogy megragadd a figyelmet és ha röviden is, de közvetítsd rajta keresztül az ügyed üzenetét.

  1. Készülj élménnyel!

Az ember sokkal könnyebben emlékszik vissza dolgokra, ha valamilyen élmény társul hozzá. A konferencia anyagok tekintetében használd ki ezt a lehetőséget. Válts ki valamilyen hatást az emberekből, használj szokatlan eszközöket, vess be mindent, aminek a hatására élményként élik meg a te standodnál töltött időt.

  1. Az emberi tényező

Hiába a jól kitalált arculat, a megfelelő történet, az egységes névjegykártya, név kitűző és asztali tábla, ha a konferencián részt vevő munkatársaid nem rendelkeznek azokkal a kompetenciákkal, amikkel meg tudják ragadni az emberek figyelmét. Mindenképp azokkal érkezz vagy azokat a munkatársakat küldd el egy ilyen eseményre, akik kommunikatívak, szeretnek beszélgetni, megragadják a figyelmet, kedvesek és segítőkészek.

konferencia anyagok

A határtalan kreativitás, mint ügyfélmágnes

Bár sokan azt mondják – mi magunk is úgy kezdtük ezt a blog bejegyzést -, hogy nem könnyű kitűnni a tömegből. Azonban a felkészülés titka a csapatmunka, a brainstorming és a szabadon szárnyaló fantázia. Számos eszközzel élhetünk egy-egy szakmai kiállításon, ami a konkurenciának eszébe sem jut akár. Egy kis kreatív fantáziával olyan hatást érhetünk el, ami rövid- és hosszútávon is ügyfélmágnesként hathat. A titok mindössze annyi, hogy merjük és hagyjuk bátran és szabadon szárnyalni a képzeletünket.

Ha pedig egy kis segítségre van szükséged az ötletelésben, vagy épp a kivitelezéshez keresel partnert, örömmel állunk rendelkezésedre! Bízd szakértőkre a meghívók, név kitűzők, asztalra való kártyák és roll-upok elkészítését, hogy sziporkázhass a következő konferencián!

Ez is érdekelhet

Szálláskezelés felsőfokon

Szálláskezelés felsőfokon

A szállás menedzsment létfontosságú szempont a szálláshely iparban, amely rendkívül időigényes és az önálló kezelése nagy kihívást jelenthet a bérbeadók számára.

Social media – miért légy jelen?

Social media – miért légy jelen?

A kétezres években a tömegmédia csatornáin túl annak közlési módja is megváltozott, a mostmár elsődlegesen okos eszköz alapú közösségi média felületek elterjedésével.

Networking a LinkedIn-en

Networking a LinkedIn-en

A LinkedIn-t számos helyen integrálhatod a marketing stratégiádba. A felhasználók és cégek több különböző céllal használják a LinkedIn-t, melyek közül az egyik a networking.