kiadványszerkesztő

K: Hogyan kerültél a Herz Kreációhoz?

B.S.: Váltani szerettem volna, és így találkoztam a Herz Kreációval. Jól alakult az első találkozó, beszélgetőtársaim a cég tulajdonosa, első embere és vezető kollégája voltak, akik mindannyian szimpatikusak voltak az első perctől kezdve. Ez a szimpátia úgy tűnik, kölcsönös volt, azóta vagyok a Herz Kreáció csapatának tagja.

K: Milyen feladatokat látsz el a cégnél?

B.S.: Grafikusként és tördelőként alapvetően a Praktiker kiadványaival és online megjelenéseivel, illetve saját, céges munkáinkkal foglalkozom.

K: Melyek a kedvenc feladataid?

B.S.: Minden új feladatnak örömmel látok neki.

K: Mi jelenti számodra a legnagyobb kihívást?

B.S.: Folyamatosan változnak az iparágunk trendjei, időről időre átalakulnak a grafikai munkák megjelenése: a képi világa, színei, betűi. Ezek lekövetése és az újítás, ami a legnagyobb kihívás. És ezt el is várják a megrendelők.

K: Mit tartasz a Herz Kreáció legnagyobb erősségének?

B.S.: Kiváló az együttműködés a csapatban, segítőkészek, hozzáértők a kollégák, gyors és hatékony a problémamegoldás, rugalmasság és célratörés jellemző rájuk, szakmailag és emberileg is nagyon egyben van a társaság.

K: Hogyan zajlik az együttműködés a csapattal?

B.S.: Jelenleg az online térben folyik a napi, heti megbeszélés, felhasználva olyan webes alkalmazást, ami segít átlátni, követni a projektek változásait. És természetesen kommunikálunk egymással telefonon, e-mailben, chaten.

K: Mit szeretsz a leginkább a cégnél?

B.S.: A kollégák már említett segítőkészségét, a gyors problémamegoldást. Azt, hogy a mai napig lehet újat tanulni a tőlük. A cégvezetés odafigyel mindenre és mindenkire, és nem csak az elvárás van, hogy elkészüljön egy-egy projekt, hanem annak hatékony megsegítése is.

K: Mik a jövőbeli szakmai terveid?

B.S.: Továbbra is nyomon követni, és naprakész lenni az új trendekkel. Valamint olyan alkalmazások megismerése, amik eddig a perifériára szorultak.

K: Mi inspirál a munkában?

B.S.: Minden megoldott feladat tud olyan újat adni, amivel fejlődni lehet. Az elismerés és köszönet az, ami sokat jelent.

K: Mi a legnagyobb karrierálmod?

B.S.: Nem vagyok karrierista. 🙂 De minél tovább együtt dolgozni ebben a remek csapatban, az már önmagában is öröm.