Akkor ez a kiadványszerkesztő útmutató segíteni fog neked, hogy megtaláld a legjobb ingyenes (vagy majdnem ingyenes) szoftvereket, amelyek alternatívaként szolgálhatnak olyan ismert programok számára, mint az InDesign vagy a QuarkXpress. Ebben a cikkben segítünk, hogy megtaláld 2020 legjobb ingyenes (vagy nagyon olcsó) DTP programjait. 1. Microsoft Word Mindennap az orrunk előtt van, de valamiért nem […]

Akkor ez a kiadványszerkesztő útmutató segíteni fog neked, hogy megtaláld a legjobb ingyenes (vagy majdnem ingyenes) szoftvereket, amelyek alternatívaként szolgálhatnak olyan ismert programok számára, mint az InDesign vagy a QuarkXpress.

Ebben a cikkben segítünk, hogy megtaláld 2020 legjobb ingyenes (vagy nagyon olcsó) DTP programjait.

1. Microsoft Word

Mindennap az orrunk előtt van, de valamiért nem úgy gondolunk rá, mint egy kiadványszerkesztő programra.

Rendelkezik sablonokkal, mint például naptárak, brosúrák, poszterek, könyvjelzők, önéletrajzok stb. Ezeknek a sablonoknak mindegyike testre szabható.

Alapvetően mindent tartalmaz, beleértve egy erős helyesírás-ellenőrzőt és azt a lehetőséget, hogy PDF-formátumban elég jó minőségben el tudd menteni a dokumentumod otthoni vagy irodai nyomtatáshoz.

2. Scribus (kiadványszerkesztő)

kiadványszerkesztő - Scribus

A felület lehet, hogy kissé elavultnak néz ki, de kezdeti kétségeid gyorsan elillannak, amikor felfedezed ezt a hatalmas tudású, ingyenes és többplatformú nyílt forráskódú kiadványszerkesztő szoftvert, amely alkalmas kereskedelmi szintű kiadványok készítésére.

Scribus egy olyan kiadványszerkesztő program, amelynek célja, hogy a DTP elérhetővé váljon a kezdők számára anélkül, hogy korlátozná a professzionálisabb funkciókat.

Eszközei tartalmazzák például a nyomtatási színkezelést (beleértve a Pantone színeket), amely segít minimalizálni a különbséget a képernyőn látható képernyő és a nyomtatott színek között.

A szoftver lehetővé teszi sablonok használatát és támogatja a rétegeket, a vektorképeket, valamint az intelligens irányelveket.

3. Lucidpress (kiadványszerkesztő)

kiadványszerkesztő - Lucidpress

A Lucidpress egy egyszerűen használható online DTP program, amely lehetővé teszi hirdetési tartalmak létrehozását anélkül, hogy bármit telepíteni kellene.

A regisztráció után több mint 250 publikációs sablon áll rendelkezésünkre.

A Lucidpress kiadványszerkesztő lehetővé teszi az audio-, és videófájlok, valamint a hiperhivatkozások beillesztését a dokumentumokba, így multimédiafájlokat hozhatsz létre, amelyek hasznosak üzleti és oktatási környezetben.

Ráadásul képeket importálhatsz közvetlenül a Flickrből, a Facebookból és a Dropboxból.

4. Canva (kiadványszerkesztő)

kiadványszerkesztő - Canva

Ha nem az a célod, hogy könyveket, magazinokat szerkessz, hanem prospektusokat, Facebook- és egyéb közösségimédia-reklámokat szeretnél gyorsan összerakni, akkor a Canva a neked való kiadványszerkesztő program.

Ez a könnyen használható online DTP és grafikai tervező szoftver azzal szerzett nevet magának, hogy a rendkívül dinamikus a kezelői felülete, és semmit nem kell installálnunk a számítógépünkre a szoftverből.

Minden méretű grafikai termékhez vannak ingyenes sablonok. Például Facebook-képek, poszterek, szórólapok, blogelrendezések, névjegykártyák, reklámbannerek, önéletrajzok és igazolások létrehozásához szükséges méretekben.

Választhatsz több száz elrendezés, grafika, betűtípus és háttér közül. Mindegyik elem könnyen mozgatható a drag and drop használatával.

5. Joomag (kiadványszerkesztő)

dtp program - Joomag

A Joomag egy online kiadói és kiadványszerkesztő program, amelyet kifejezetten online magazinok, fotókönyvek, vállalati magazinok és termékkatalógusok készítéséhez fejlesztettek ki.

Az ingyenes verzió lehetővé teszi katalógusod vagy vállalati magazinod online létrehozását és publikálását (amelyek az ügyfelek számára link segítségével könnyen elérhetők).

A fizetett verzió 9 dollártól kezdődik havonta. Itt már tudsz PDF-fájlokat letölteni, a magazinjaidat digitálisan értékesíteni, és a saját céges arculatod is megtervezheted.

Konklúzió

Ez az öt kiadványszerkesztő program egyszerűen használható és különféle igények kielégítésére alkalmas. Csak annyi szükséges, hogy szabadjára engedd kreativitásod, és kattints az első kiadvány létrehozására.

A komolyabb céges kiadványszerkesztő projektekhez mindenképpen javasoljuk, hogy kérj professzionális segítséget.

Tekintsd meg kiadványszerkesztés (DTP) szolgáltatásunkat itt.

Ez is érdekelhet

Szálláskezelés felsőfokon

Szálláskezelés felsőfokon

A szállás menedzsment létfontosságú szempont a szálláshely iparban, amely rendkívül időigényes és az önálló kezelése nagy kihívást jelenthet a bérbeadók számára.

Social media – miért légy jelen?

Social media – miért légy jelen?

A kétezres években a tömegmédia csatornáin túl annak közlési módja is megváltozott, a mostmár elsődlegesen okos eszköz alapú közösségi média felületek elterjedésével.

Networking a LinkedIn-en

Networking a LinkedIn-en

A LinkedIn-t számos helyen integrálhatod a marketing stratégiádba. A felhasználók és cégek több különböző céllal használják a LinkedIn-t, melyek közül az egyik a networking.