Kiadványszerkesztés (DTP)

Mit takar a „DTP” és miért fontos?

A DTP az angol desktop publishing (magyarul asztali kiadványszerkesztés) hárombetűs formája.  Azt a tevékenységet jelöli, amikor a rendelkezésre álló szövegekből és vizuális elemekből (fotó, grafika) digitális eszközök segítségével készül nyomdakész, professzionális kiadvány.

Egy gyorsan összedobott, majd kinyomtatott Word dokumentum és a kedvenc print magazinunk között egy tapasztalt kiadványszerkesztő gondos munkája a különbség. Ahhoz, hogy komolyan vehető, az üzleti élet elvárásainak megfelelő nyomtatott anyagok képviselhessék a cégedet, hibátlanul tördelt szövegekre, kifogástalan tipográfiára, esztétikus színkombinációkra és tökéletesen elhelyezett képekre van szükség – mindezt pedig egy DTP szakember egy személyben képes biztosítani.

Mikor érdemes kiadványszerkesztői szolgáltatást igénybe venni?

Csak két esetben: ha a vállalatod jelen van online, és ha nincs.

Manapság az első eset a gyakoribb: egyre több cég ismeri fel, hogy az egységes, igényes vizuális arculat – a megfelelő szöveges tartalmakkal együtt – kulcsfontosságú az online térben. Ha ez már teljesül, a nyomtatott anyagok jelenthetik azt a pluszt, amivel további érdeklődőket tudsz megszólítani, és közvetíteni feléjük az üzenetedet.

A második eset jellemzően akkor fordul elő, ha a vállalat abba a kisebbségbe tartozik, akiknek üzleti szempontból az offline fókuszú marketing hatékonyabb. Ebben az esetben kulcsfontosságú a nyomtatott anyagok minősége, minden brosúrára, magazinra vagy plakátra a céged nagyköveteként kell tekintened.

Milyen kiadványszerkesztési (DTP) szolgáltatásokat kínálunk?

Prospektusok, termékbemutató kiadványok

Egy figyelemfelkeltő, kreatívan felépített prospektus elősegíti, hogy minden terméked megkapja a neki járó figyelmet. Akár termékeid első bemutatkozásáról, akár üzleted aktuális akcióiról van szó, hatékony eszköz.

Reklám brosúrák tervezése és kivitelezése

A brosúra az egyik legnehezebb nyomtatott műfaj: sokszor az a tét, hogy az azonnali szemetesbe dobás helyett legalább 3 perc figyelmet fordítson rá az illető. A Herz Kreáció DTP csapata tapasztalt a figyelmet megragadó, márkanagykövetként kommunikáló brosúrák készítésében.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Beltéri és kültéri reklámok, plakátok, reklámtáblák kreatív anyagainak elkészítése, nyomtatása

Bár egyre nagyobb teret hódít az online marketing, a reklámplakátoknak még mindig vitathatatlan értékük van. Sikerük egyszerre múlik a megfelelő elhelyezésen és a tökéletes tervezésen: utóbbit a Herz Kreáció DTP csapata biztosítja.

Termékcsomagolás

Emberi kapcsolatainkban talán csak a belső értékek számítanak – egy terméknek azonban a külsejével kell először megnyernie a vásárlót. Csapatunk biztosítja a termék jellegéhez és a vállalat arculatához illő, stílusos csomagolástervezést.

Újságok, magazinok

A jól megírt cikkek, hírek és információmorzsák csak az egyik összetevőjét jelentik egy sikeres újságnak, magazinnak. Ahhoz, hogy valóban élményt jelentsen az olvasásuk, részletes kiadványszerkesztői tervezés szükséges.

Címkék

Mindent elmondanak termékünkről, de nem mindegy, hogyan: ha kiadványszerkesztőre bízod a tervezésüket, átlátható, szimpatikus vizuális környezetben hordozza majd az információt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Konferencia anyagok (név kitűzők, asztalra való kártyák, meghívók, roll-up)

Egy konferencián, expón nem csak az előadóid, hanem a vállalatod nyomtatott képviselői is beszélnek. Csapatunk biztosítja, hogy a kártyák, meghívók és roll-upok friss, stílusos és látványos formában tükrözzék vállalatod értékeit és céljait.

Ha az offline világban is szeretnél kiemelkedni versenytársaid közül, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!