fbpx

Kiadványszerkesztés (DTP)

A digitális forradalom korában egyre nagyobb szerep jut az online jelenlétnek, ugyanakkor a nyomtatott anyagok jelentősége sem kopott meg. A céges arculatodhoz illő, jól megszerkesztett prospektus, katalógus, brosúra hatékony üzenetközvetítő eszközök, melyek eredményesen támogatják az online értékesítési stratégiádat. A kiadványszerkesztés komplex feladat, a tökéletes végeredmény pedig hozzáértők közreműködését igényli. A magazinszerkesztésben, az újságszerkesztésben és a konferenciaanyagok elkészítésében is tudunk segíteni. Egyik kiemelt referenciánk a Praktiker katalógus.

kiadványszerkesztés (DTP)

Tapasztalt kreatívokként az aktuális trendeknek megfelelő, innovatív megoldásokban gondolkodunk. Egy baráti beszélgetést követően vázlatot készítünk, majd ez alapján kitaláljuk a kiadvány szöveges és grafikai tartalmát. Nem ismerünk lehetetlen feladatot – lektorálunk, tördelünk, az anyagokat „nyomdakompatibilissé” alakítjuk. Az ötleteinket élethű látványterveken prezentáljuk, amire rábólintasz, azt kézzelfoghatóvá tesszük.

Prospektusok

A prospektus egy képes reklámfüzet. Ha izgalmas csomagolást kap, akkor az emberek a kezükbe veszik, átlapozzák és elolvassák a benne szereplő írásokat. Napjainkban azonban olyan hatalmas a reklámimpulzus, hogy igazi kihívást jelent elnyerni az emberek figyelmét. Mi segítünk, hogy a te nyomtatott anyagod kitűnjön a tömegből. Különleges technikákkal dolgozunk, mindig azt választjuk, amivel a legjobb hatást érjük el.

Reklámbrosúrák

A céges brosúra is egy fontos üzenetközvetítő eszköz. Ha az emberek elolvassák ezt a kis füzetet, akkor közelebbről is megismerik a vállalkozásodat, a tevékenységedet, az általad képviselt értékeket. A látvány megfog, a tartalom megtart – ezt tartjuk szem előtt, amikor elkészítjük a brosúrádat. Közben arra is odafigyelünk, hogy kellő személyességet vigyünk bele, ez ugyanis hatékonyan támogatja a márkaközösség-építést.

prospektus tervezés (DTP)

Beltéri és kültéri reklámok

A beltéri és kültéri reklámokkal nagy hatást gyakorolhatsz a célközönségedre. Néha elég egy pillantást vetniük a plakátodra vagy egyéb kreatív anyagodra, hogy a mondanivalód megragadjon bennük, és cselekvésre ösztönözze őket. A legújabb trendekkel összhangban látványos, szórakoztató és edukáló tartalommal keltjük fel az emberek érdeklődését. Reklámtábla és címkék készítése is a szolgáltatásaink között szerepel.

Termékcsomagolás

Egy jó termékcsomagolásnak óriási szerepe van az értékesítésben – felkelti a figyelmet, bizalmat ébreszt, azonosítja a márkát. A boltok polcain azonban ott vannak a konkurenseid termékei is, amelyek szintén ugyanezeket a célokat hivatottak szolgálni. Ha ránk bízod a feladatot, akkor az arculatodhoz illő, egyedi csomagolásokat készítünk neked, amik pozitív benyomást keltenek a vásárlókban, és kiemelik a termékeidet a sorból.

Megosztás: