Mutasd meg, hogy törődsz másokkal! 2021 az az év, amikor mindenkinek ki kell lépnie kicsit a termékek, szolgáltatások körül forgó posztok komfortzónából. Természetesen a fókusz változatlanul azon lesz, amit kínálsz – az eladási célú promóciók között viszont üdítően hat majd a közönségedre, ha más, hozzád közel álló témákban is megszólalsz. Ezt nem kell feltétlenül közösségi […]

Mutasd meg, hogy törődsz másokkal!

2021 az az év, amikor mindenkinek ki kell lépnie kicsit a termékek, szolgáltatások körül forgó posztok komfortzónából. Természetesen a fókusz változatlanul azon lesz, amit kínálsz – az eladási célú promóciók között viszont üdítően hat majd a közönségedre, ha más, hozzád közel álló témákban is megszólalsz. Ezt nem kell feltétlenül közösségi média hirdetések formájában tenned: az is elég, ha posztolsz. 2020 nehéz hónapjai bebizonyították, hogy a vállalatok társadalmi felelősségvállalása nagy hatást gyakorolhat, így idén érdemes folytatni a jó ügyek támogatását és a fenntarthatóság melletti kiállást. Ha ezzel kapcsolatban kiötölsz egy jó aktivitást, egy átlátható tervet, Facebook hirdetés formájában is működni fog.

Tarts szünetet a közösségi média hirdetések között!

A közösségi média hirdetések változatlanul remek marketing eszközök – de ha kizárólag rájuk fókuszálsz, értékes tagokat veszíthetsz a közönségedből.  Két Facebook hirdetés között próbálj ki valami mást! Ülj le a csapatoddal, és vessétek papírra, mik azok az érdekességek, kulisszatitkok, amik a közösségi média hirdetések műfajába nem férnek bele, de más formában remek tartalom válhat belőlük! A tartalom formája pedig lehet story, poszt, videó… de ne feledkezzünk el 2021 egyik legnagyobb trendjéről, az élő bejelentkezésekről. Bár korántsem újkeletű dologról van szó, a jelentőségük óriásit nőtt a magányos tavalyi évben, hiszen közvetlen társasága lehetsz így a követőidnek, egy-egy jól sikerült live után pedig úgy fognak tekinteni rád és kollégáidra, mint személyes ismerősökre.

Facebook hirdetés

Ne bonyolítsd túl!

Akár közösségi média hirdetések keretein belül, akár informálisabb tartalomgyártásban gondolkodsz, meg kell találnod az egyensúlyt a rövid, gyorsan emészthető, és a részletesebb, mélyebb tartalmak között. Hogy mit jelent mindez? A Facebook hirdetés akkor működik jól, ha rövid és frappáns – így, ha több sok kampányt futtatsz, és a közösségi média hirdetések prioritásként szerepelnek a tennivalóid listáján, találj ki valami mást is, hogy színesítsd a social media jelenlétedet. 2020-ban a live videók mellett például hatalmasat robbant a podcastek népszerűsége is. Bizonyára akadnak témák a céged mindennapjaiban, amelyek számodra rutinszerűek, de a közönségednek izgalmas újdonságot jelent: beszélgessetek róla! Így a követőid akár vezetés, vagy főzés közben is fogyaszthatják a tartalmaidat, anélkül, hogy növelnék a napi képernyő előtt töltött idejüket.

Még új vagy a közösségi média hirdetések világában? Szeretnéd tudni, mi az igazán ütős Facebook hirdetés titka? Keresd bizalommal a Herz Kreáció csapatát!

Ez is érdekelhet

Szálláskezelés felsőfokon

Szálláskezelés felsőfokon

A szállás menedzsment létfontosságú szempont a szálláshely iparban, amely rendkívül időigényes és az önálló kezelése nagy kihívást jelenthet a bérbeadók számára.

Social media – miért légy jelen?

Social media – miért légy jelen?

A kétezres években a tömegmédia csatornáin túl annak közlési módja is megváltozott, a mostmár elsődlegesen okos eszköz alapú közösségi média felületek elterjedésével.

Networking a LinkedIn-en

Networking a LinkedIn-en

A LinkedIn-t számos helyen integrálhatod a marketing stratégiádba. A felhasználók és cégek több különböző céllal használják a LinkedIn-t, melyek közül az egyik a networking.