Közösségi Média és Google Ads Marketing

Javítsd a közösségi média jelenléted! Cégünk a nevedben kezeli a közösségi média hálózatokat, mint például a Facebook, az Instagram és a Pinterest. Naprakész közösségi média marketing folyamatokat használunk azért, hogy segítsük a vállalkozásodat növekedni és elérni a céljaidat. Nézd meg itt referenciánkat! Referenciánk Növeljük a weboldalad látogatottságát(forgalom és konverzió)  A webhely forgalmának növekedése közvetlenül befolyásolja […]

Javítsd a közösségi média jelenléted!

Cégünk a nevedben kezeli a közösségi média hálózatokat, mint például a Facebook, az Instagram és a Pinterest. Naprakész közösségi média marketing folyamatokat használunk azért, hogy segítsük a vállalkozásodat növekedni és elérni a céljaidat.

Nézd meg itt referenciánkat!

web-forgalom2
Növeljük a weboldalad látogatottságát
(forgalom és konverzió) 

A webhely forgalmának növekedése közvetlenül befolyásolja az ügyfelek aktivitását és az értékesítést. Olyan közösségi média hirdetési kampányok fejlesztésére összpontosítunk, amelyek segítenek a forgalmad a weboldalra terelni.

kozossegi-kapcsolatok2
Kapcsolatokat hozunk létre
(elkötelezettség)
 

Ha erős kapcsolatot létesítesz a közönségeddel, akkor valószínűbb, hogy tőled vásárolnak majd. Segítünk növelni a közösségi média oldaladon a reakciók számát (kedvelések, megjegyzések stb.). Minél több olyan aktivitásod lesz, amely valóban érdekli a közönséged, annál erősebb lesz a kapcsolatod velük.

brand_awareness3
Fejlesztjük a márkatudatosságot
(követők)

A közösségimédia-oldalad követőinek növekedése emeli az ismertséged a piacon és a célcsoportod körében. A közösségimédia-marketingszolgáltatásaink segítenek növelni követőid számát és a márkád iránti elköteleződést az érintett emberekkel. Gondoskodunk arról, hogy követőid megfeleljenek a vállalkozásod tipikus vásárlóira vonatkozó demográfiai jellemzőknek, érdeklődési körnek és viselkedésnek.

1 - Kijelölünk egy dedikált közösségi médiakezelőt a fiókodhoz

Stratégiád kidolgozására és végrehajtására egy adott social médiamenedzser lesz kijelölve. Ez a személy megismeri vállalkozásod, és az elsődleges kapcsolattartód is ő lesz.

 

2 - Kifejlesztünk egy testreszabott közösségi média stratégiát vállalkozásodnak

Az első lépés, amelyet megteszünk, a kutatás elvégzése a márkád jelenlegi állapotáról. Versenyképes elemzést készítünk, veled együtt kidolgozzuk a vevőid személyiségét és ennek alapján meghatározunk egy hatékony stratégiát.

 

3 - Figyelemfelkeltő tartalmi hirdetéseket készítünk igény szerint

Amint megállapodunk a stratégiában, megkezdjük a munkát. Elkészítjük az oldalak ütemtervét és a hozzá kapcsolódó hirdetéseket is. Természetesen mindig lehetőséged van arra, hogy felülvizsgáld és jóváhagyd, mielőtt bármi megjelenne.

 

4 - Növekedés optimalizálása és napi karbantartás

Közösségi média marketing szolgáltatásaink közé tartozik a napi oldal és a kampány menedzsment is. Figyelemmel kísérjük az összes közösségi média tevékenységet (megjegyzéseket, üzeneteket és reakciókat). Ezen felül organikus módszerekkel (pl. cikkírás, kép készítés, kulcsszó optimalizálás) megpróbálunk még több követőt terelni az oldaladra.

 

5 - Jelentések és kommunikáció

A közösségi média menedzsered havi jelentéseket készít neked, hogy áttekinthesd az aktuális statisztikákat, változásokat az oldalaidon. Ezenkívül hetente, kéthetente vagy havonta megbeszéléseket szervezünk az előrehaladás megvitatására.

Közösségi Média Marketing Áraink

Haladó

25 000 Ft-tól / hó
 • 32 000 Ft / hó
 • 8 post készítése és publikálása
 • 8 Facebook hirdetés managelése
 • 4 analízis készítése
 • 2 közösségi média platform
 • Ingyenes + Instagram

Pro

160 000 Ft-tól / hó
 • 240 000 Ft / hó
 • 30 post készítése és publikálása
 • 30 Facebook hirdetés managelése
 • 4 analízis készítése
 • 6 közösségi média platform
 • Extra + Youtube + Twitter + LinkedIn
 • Hétvégi posztolás
 • 24/7 ügyfélszolgálat
Egyedi ajánlatért kattints ide

Google Ads

Professzionális Google Ads (korábban Google Adwords néven ismert) menedzsment szolgáltatásokat nyújtunk.

Vállalkozásodnak szükség van további ügyfelekre és szeretnéd növelni értékesítés volumenét? Nem tudod eléggé kihasználni az  online hirdetéseket? Az AdWords kezelő szolgáltatásunk hatékony és költséghatékony kampányokat hoz létre a Google hirdetési platformján keresztül.

Többet szeretnél megtudni?
Megosztás:

A tartalomból