fbpx

Közösségi Média és Google Ads Marketing

Javítsd a közösségi média jelenléted!

Cégünk a nevedben kezeli a közösségi média hálózatokat, mint például a Facebook, az Instagram és a Pinterest. Naprakész közösségi média marketing folyamatokat használunk azért, hogy segítsük a vállalkozásodat növekedni és elérni a céljaidat.

Nézd meg itt referenciánkat!

web-forgalom2
Növeljük a weboldalad látogatottságát
(forgalom és konverzió) 

A webhely forgalmának növekedése közvetlenül befolyásolja az ügyfelek aktivitását és az értékesítést. Olyan közösségi média hirdetési kampányok fejlesztésére összpontosítunk, amelyek segítenek a forgalmad a weboldalra terelni.

kozossegi-kapcsolatok2
Kapcsolatokat hozunk létre
(elkötelezettség)
 

Ha erős kapcsolatot létesítesz a közönségeddel, akkor valószínűbb, hogy tőled vásárolnak majd. Segítünk növelni a közösségi média oldaladon a reakciók számát (kedvelések, megjegyzések stb.). Minél több olyan aktivitásod lesz, amely valóban érdekli a közönséged, annál erősebb lesz a kapcsolatod velük.

brand_awareness3
Fejlesztjük a márkatudatosságot
(követők)

A közösségimédia-oldalad követőinek növekedése emeli az ismertséged a piacon és a célcsoportod körében. A közösségimédia-marketingszolgáltatásaink segítenek növelni követőid számát és a márkád iránti elköteleződést az érintett emberekkel. Gondoskodunk arról, hogy követőid megfeleljenek a vállalkozásod tipikus vásárlóira vonatkozó demográfiai jellemzőknek, érdeklődési körnek és viselkedésnek.

Növelni szeretnéd a forgalmadat? Vedd fel velünk a kapcsolatot!​

Fontos-e a közösségi média a vállalkozásod számára?

Ha egy ideje használod a közösségi médiát, szinte lehetetlen, hogy ne gondolkoztál volna el rajta, hogy a te vállalkozásodnak is kéne egy saját oldal. A célközönséged ott van ezeken az oldalakon, már csak meg kell találnotok egymást.

Itt jön képbe a közösségi média promóció, vagy más néven SMM promóció. Ennek a speciális digitális marketing módszernek a célja egy szilárd közösségi média jelenlét teremtése a márkád számára. De valójában, mennyire fontos a közösségi média egy olyan vállalkozás számára, mint a tiéd? Nézzük meg ezeket a statisztikákat!

graph A Facebook-felhasználók 66% -a mondja, hogy szeret vagy követ egy márkát.

 

graph A Facebook-felhasználók 74% -a azt állítja, hogy minden nap ellenőrzik a Facebook-fiókjukat.

 

graph Az Instagram-felhasználók 90% -a mondja, hogy követ márkákat, vállalkozásokat ezen az oldalon, ami azt is jelenti, hogy az Instagram felhasználók szívesen lépnek kapcsolatba az általuk kedvelt márkákkal.

 

graph Az online marketing szakemberek 89% -a állítja, hogy az Instagram nagyon hatékony közösségi média platform volt az eladás vezérelt marketingjük számára.

Indítsd el a közösségi média marketing kampányod!

Garantáltan és bizonyítottan hatékony közösségi média marketing folyamatunk.

1 – Kijelölünk egy dedikált közösségi médiakezelőt a fiókodhoz

Stratégiád kidolgozására és végrehajtására egy adott social médiamenedzser lesz kijelölve. Ez a személy megismeri vállalkozásod, és az elsődleges kapcsolattartód is ő lesz.

2 – Kifejlesztünk egy testreszabott közösségi média stratégiát vállalkozásodnak

Az első lépés, amelyet megteszünk, a kutatás elvégzése a márkád jelenlegi állapotáról. Versenyképes elemzést készítünk, veled együtt kidolgozzuk a vevőid személyiségét és ennek alapján meghatározunk egy hatékony stratégiát.

3 – Figyelemfelkeltő tartalmi hirdetéseket készítünk igény szerint

Amint megállapodunk a stratégiában, megkezdjük a munkát. Elkészítjük az oldalak ütemtervét és a hozzá kapcsolódó hirdetéseket is. Természetesen mindig lehetőséged van arra, hogy felülvizsgáld és jóváhagyd, mielőtt bármi megjelenne.

4 – Növekedés optimalizálása és napi karbantartás

Közösségi média marketing szolgáltatásaink közé tartozik a napi oldal és a kampány menedzsment is. Figyelemmel kísérjük az összes közösségi média tevékenységet (megjegyzéseket, üzeneteket és reakciókat). Ezen felül organikus módszerekkel (pl. cikkírás, kép készítés, kulcsszó optimalizálás) megpróbálunk még több követőt terelni az oldaladra.

5 – Jelentések és kommunikáció

A közösségi média menedzsered havi jelentéseket készít neked, hogy áttekinthesd az aktuális statisztikákat, változásokat az oldalaidon. Ezenkívül hetente, kéthetente vagy havonta megbeszéléseket szervezünk az előrehaladás megvitatására.

Közösségi Média Marketing Áraink

Most minden szervízünk árából elengedünk 20%-ot!

Az akciónk vége:

 • 00Nap
 • 00Óra
 • 00Perc
 • 00Másodperc

Haladó

25 000 Ft-tól / hó
 • 32 000 Ft / hó
 • 8 post készítése és publikálása
 • 8 Facebook hirdetés managelése
 • 4 analízis készítése
 • 2 közösségi média platform
 • Ingyenes + Instagram

Pro

160 000 Ft-tól / hó
 • 240 000 Ft / hó
 • 30 post készítése és publikálása
 • 30 Facebook hirdetés managelése
 • 4 analízis készítése
 • 6 közösségi média platform
 • Extra + Youtube + Twitter + LinkedIn
 • Hétvégi posztolás
 • 24/7 ügyfélszolgálat

Google Ads

Professzionális Google Ads (korábban Google Adwords néven ismert) menedzsment szolgáltatásokat nyújtunk.

Vállalkozásodnak szükség van további ügyfelekre és szeretnéd növelni értékesítés volumenét? Nem tudod eléggé kihasználni az  online hirdetéseket? Az AdWords kezelő szolgáltatásunk hatékony és költséghatékony kampányokat hoz létre a Google hirdetési platformján keresztül.

Referenciánk

Több céggel is párhuzamosan együttműködünk, a legrégebb óta a Praktiker Magyarország HR osztályával, akiknek a Facebook Karrier oldalukat kezeljük már több, mint egy éve.

Megosztás: