Online marketing és social média: add ki a kezedből! Egy digitális kreatív ügynökség egyik legnagyobb előnye, hogy leveszik a válladról a nyomást, miszerint állandóan követned kellene az aktuális online marketing trendeket. Ha kiszervezed, csak akkor kell ilyesmivel foglalkoznod, ha tényleg érdekel – a felelősséget átadhatod olyan szakembereknek, akiknek ez a tájékozottság a hivatásuk fontos része. […]

digitális kreatív ügynökség

Online marketing és social média: add ki a kezedből!

Egy digitális kreatív ügynökség egyik legnagyobb előnye, hogy leveszik a válladról a nyomást, miszerint állandóan követned kellene az aktuális online marketing trendeket. Ha kiszervezed, csak akkor kell ilyesmivel foglalkoznod, ha tényleg érdekel – a felelősséget átadhatod olyan szakembereknek, akiknek ez a tájékozottság a hivatásuk fontos része. Az egyik legnépszerűbb ok, amiért egyre több cég veszi igénybe digitális kreatív ügynökség szolgáltatásait, az a lehetőség, hogy az online marketing, a pay-per click (kattintásalapú hirdetések) és a social média aktivitás egy kézbe kerül, és következetes összhangban lesznek egymással. Egy digitális kreatív ügynökség segít abban, hogy online jelentléted hívogató kirakatként szolgáljon.

Szelfik és kaputelefon helyett

Hiszem, ha látom: egy vásárló bizalmát akkor lehet elnyerni, ha hitelesen, részletgazdagon képesek vagyunk bemutatni termékeinket és szolgáltatásainkat. Egy digitális kreatív ügynökség a legjobb választás, ha minőségi termékfotókat, reklámvideókat, eseményfotókat, cégbemutató videókat, esetleg drón felvételeket szeretnél. Ha ezekkel a feladatokkal a túlterhelt gyakornokod vagy a lelkes, de amatőr ismerősöd helyett egy digitális kreatív ügynökség csapatát bízod meg, biztos lehetsz abban, hogy a végeredmény eredeti és meggyőző lesz.

kreatív ügynökség

Rendezd be webes otthonod!

Ha digitális kreatív ügynökség segítségét kéred, biztos lehetsz abban, hogy olyan webes aktivitást alakítanak ki számodra, amely minden szempontból megfelel az elvárásaidnak. Hogy ez megvalósulhasson, több összetevőre is szükség van: a közösségi média és a hirdetések sikeréhez elengedhetetlen, hogy egy virtuális otthonként funkcionáló, jól működő weboldalad is legyen. Egy jó digitális kreatív ügynökség webfejlesztő csapata nem is elégszik meg ennél kevesebbel: a felhasználóbarát kialakítás mellett arra is figyelmet fordít, hogy tulajdonosként te magad is könnyen kezeld az oldalt, és biztonsági rendszere is kikezdhetetlen legyen. Otthonodat sem építtetnéd bárkivel – a legjobb, ha webes otthonod kialakítását egy digitális kreatív ügynökség csapatára bízod.

Vizuális egység

Ahogy említettük, a szavak nem oldanak meg mindent – a vizuális egységhez pedig a fotók és videós tartalmak mellett a grafikai elemek is hozzátartoznak. Egy ügynökség figyelmet fordít arra, hogy kialakítsa céged, márkád egyedi és könnyen felismerhető arculatát, amely a weboldaladtól a posztokon át a szórólapjaidig mindenhol visszaköszön. A digitális kreatív ügynökség ugyanis általában olyan, profikból álló csapatot foglal magában, akik pontosan tudják, milyen vizuális stratégiák vezetnek a széleskörű márkaismertséghez és a rakétaszerűen növekvő eladásokhoz. Mindegy, hogy óriásplakátot, roll-upot, e-mail aláírást vagy hírlevél bannert szeretnél – Paint és Comic Sans helyett érdemes digitális kreatív ügynökség szakértőire bízni a feladatot.

Szeretnéd felvenni a kapcsolatot egy megbízható digitális kreatív ügynökség csapatával? Keresd a Herz Kreációt!

Kövess minket Facebook-on is!

Ez is érdekelhet

Szálláskezelés felsőfokon

Szálláskezelés felsőfokon

A szállás menedzsment létfontosságú szempont a szálláshely iparban, amely rendkívül időigényes és az önálló kezelése nagy kihívást jelenthet a bérbeadók számára.

Social media – miért légy jelen?

Social media – miért légy jelen?

A kétezres években a tömegmédia csatornáin túl annak közlési módja is megváltozott, a mostmár elsődlegesen okos eszköz alapú közösségi média felületek elterjedésével.

Networking a LinkedIn-en

Networking a LinkedIn-en

A LinkedIn-t számos helyen integrálhatod a marketing stratégiádba. A felhasználók és cégek több különböző céllal használják a LinkedIn-t, melyek közül az egyik a networking.