Kinek nem éri meg? Mielőtt rátérnénk erre, vizsgáljuk meg, hogy kinek nem éri meg Google Ads kampányt vásárolnia: azon vállalkozásoknak, akiknek az offline értékesítése széles körben elterjedt. Ilyenek például a szupermarketek, akiknek a napi portékája fellelhető szinte bárhol. Bár egyre elterjedtebbek az online szupermarketek, az ilyen jellegű PPC hirdetés sikere jelen pillanatban még kétesélyes. És […]

Google Ads ügynökség

Kinek nem éri meg?

Mielőtt rátérnénk erre, vizsgáljuk meg, hogy kinek nem éri meg Google Ads kampányt vásárolnia: azon vállalkozásoknak, akiknek az offline értékesítése széles körben elterjedt.

Ilyenek például a szupermarketek, akiknek a napi portékája fellelhető szinte bárhol. Bár egyre elterjedtebbek az online szupermarketek, az ilyen jellegű PPC hirdetés sikere jelen pillanatban még kétesélyes. És akkor sem éri meg még Google Ads hirdetésre költenünk, ha honlapunk nem megfelelő arra, hogy eladja a termékeinket, szolgáltatásainkat, hisz ezesetben a PPC hirdetésre költött pénz nem fog megtérülni.

Hogyan csináld?

A sikeres PPC kampányok alapja, hogy az általunk hirdetni kívánt témára elfogadható mennyiségű keresés érkezzen a Google-ben. Ezt a legegyszerűbben egy kulcsszótervező, kulcsszókutató weboldal segítségével tudjuk leellenőrizni. A Google Ads – régebbi nevén Adwords például tökéletes felület erre. Fontos, hogy a honlapunkhoz jól kapcsolódó kulcsszólistát adjunk meg, illetve állítsuk be az országot és a kívánt nyelvet is a lehető legértékesebb eredmények érdekében. Vizsgáljuk meg a konkurenciát is, mert minél magasabb a verseny, annál drágábbak lesznek a kattintási költségek.

Google Adwords

Ahogy korábban említettük, ahhoz, hogy a Google Ads kampányunk sikeresen fusson, fontos, hogy a honlapunk is SEO szempontból jól felépített legyen, amihez elengedhetetlen az előzetes kulcsszókutatás is. Ez azonban nem egyszerű feladat, hisz számos szempontnak meg kell felelni ahhoz, hogy a Google minél előrébb sorolja a vállalkozásunkat a keresőben a releváns találatok alapján. Ezért a PPC hirdetéseket, az Adwords kezelést és a teljes SEO-zást érdemes Google Ads ügynökségre bízni. Kezdő hirdetőként ugyanis számos olyan hibát véthetünk, amely akkora plusz költségekkel jár, amik miatt azt gondolhatjuk, nem is érdemes ebbe fektetni. Egy profi Google Ads ügynökség azonban pontosan tudja, hogy mire kell figyelni, milyen méréseket kell végezni ahhoz, hogy hatékonyan növelje megbízója bevételeit. Az Adwords kezelését megtanulni ugyanis nem néhány nap, de nem is néhány hetes munka. Márpedig olyan felhasználói bázist érhetünk el ezeken a hirdetéseken keresztül, amit, ha releváns a termékünk, akkor vétek kihagyni.

Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes lenne Google Ads hirdetésre költened, de a felét se érted annak, amit leírtunk, abban az esetben mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egy személyes konzultáció keretében alaposabban tájékozódhass a PPC kampányok menetéről!

Google Ads kampány

Ez is érdekelhet

Szálláskezelés felsőfokon

Szálláskezelés felsőfokon

A szállás menedzsment létfontosságú szempont a szálláshely iparban, amely rendkívül időigényes és az önálló kezelése nagy kihívást jelenthet a bérbeadók számára.

Social media – miért légy jelen?

Social media – miért légy jelen?

A kétezres években a tömegmédia csatornáin túl annak közlési módja is megváltozott, a mostmár elsődlegesen okos eszköz alapú közösségi média felületek elterjedésével.

Networking a LinkedIn-en

Networking a LinkedIn-en

A LinkedIn-t számos helyen integrálhatod a marketing stratégiádba. A felhasználók és cégek több különböző céllal használják a LinkedIn-t, melyek közül az egyik a networking.