fbpx

Online marketing

Űzheted szenvedéllyel a szakmádat, lehet kiváló a terméked vagy egyedülálló a szolgáltatásod, az online marketing olyan eszköz, mellyel valóban el is érheted a céljaidat. Nagyobb olvasótábort vagy több vásárlót szeretnél? Nem kell tovább a sötétben tapogatózva kitalálnod, hogyan valósíthatod meg mindezt.

online marketing

Kinek, mit, hol, mikor, hogyan?

A marketingstratégia és -tervezet készítése minden sikeres cég és vállalkozó életében kiemelt és rendszeres tevékenység. Egy jó ötlet kevés, ha azt nem tudjuk a megfelelő formában, helyen és időben tálalni.

Segítünk feltárni, mire vágynak vásárlóid és megbízóid, legyen szó online vagy offline platformokról, mi megtaláljuk a legjobb eszközöket, hogy az álom a profi tervezésen keresztül megszülethessen. Közreműködünk a komplex marketingstratégiád kialakításában, hogy egységes, profi és produktív legyen a végeredmény.

Pörgesd fel vállalkozásod online forgalmát!

Egy ízléses, vizuálisan jól megkomponált, felhasználóbarát weboldal még csak fél siker, hiszen azt meg is kell tölteni értékes tartalommal. A weboldalelemzés első lépéseként együtt feltérképezzük céljaidat, és feltárjuk azokat a problémákat, melyek akadályt gördítenek a fejlődés elé.

Az elemzés során kiderül:

  • Miért érkezik kevesebb látogató az oldalra?
  • Hogyan lehetne még vonzóbb, hogy szívesen elidőzzenek rajta?
  • Mennyire teljesít jól a keresőkben?
  • Könnyű-e navigálni az oldalon, mennyire gyors és reszponzív?

Keresőoptimalizálás (SEO) segítünk kitűnni!

A hatékony keresőoptimalizálás kéz a kézben jár a weboldalelemzéssel. A minőségi tartalomszolgáltatás pedig olyan kihagyhatatlan eleme weboldaladnak, mely előre sorolhatja a találati listákon.

A SEO sokkal többet jelent a megfelelő keresőszavaknál. Az óriási versenyben ráadásul csak azok maradnak felül, akik mindig alkalmazkodnak a változásokhoz. Mi ismerjük azokat a fortélyokat, amelyekkel nemcsak jobb találatokra, de nagyobb forgalomra is számíthatsz majd a jövőben.

Többet szeretnél megtudni a keresőoptimalizálásról? Nézd meg keresőoptimalizálás (SEO) szótárunkat.

keresőoptimalizálás (SEO)

Célzott, hatékony, produktív

Szeretnél a Google keresőoldalainak előkelő első helyei között szerepelni?

A Google Adsszel a legkisebb befektetéssel is számottevő változást érhetsz el.

A magasabb átkattintási arány mögött a megfelelő célzásnak és a konverziók elemzésének éppúgy fontos szerepe van, mint az átgondolt szöveges, képi és videós anyagoknak, melyeket a YouTube-on, a mobilalkalmazásokban vagy a híroldalakon szeretnél megjelentetni. Az Ads-hirdetés olyan eszköz lehet a kezedben, amely az átütő siker lehetőségét kínálja.

Kis befektetés, nagy siker? Lehetséges!

Nem véletlenül örvend töretlen népszerűségnek az úgynevezett PPC hirdetési forma. A „Pay Per Click” ugyanis precíz célzást tesz lehetővé, azaz: csak akkor fizetsz, ha az érdeklődők rákattintanak a hirdetésedre.

A kattintásalapú hirdetések tervezése és menedzselése során kiválóan mérhető eredményeket kapunk, és már egészen kis büdzsével, gyorsan elindulhat, ráadásul rugalmasan optimalizálható a kampány.

Számunkra nem ismeretlen terep a Facebook, az Instagram vagy a Google hirdetési felületei, de a LinkedIn is olyan platform lehet számodra, ahol potenciális vásárlóid várnak.

 

Megosztás: