rólunk

Ahogyan ügynökségünk neve is magában foglalja, kreatív tevékenységet csak szívvel végezhet az ember. A Herz Kreáció egy precíz, német vezetőséggel működő, kreatív csapat, amelynek célja, hogy kiemelje márkádat a piac szereplői közül, egyedi, hatékony kommunikáció alkalmazásával.

célkitűzésünk

Fő célkitűzésünk, hogy minél jobban megismerjünk Téged és elérni kívánt céljaid, ezáltal olyan ötletekkel és tartalmakkal támogathassuk vállalkozásod fejlődését, amelyek valóban megragadják a célközönséged figyelmét és amelyekkel követőid számának exponenciális növekedését érhetjük el.

Személyre szabott, komplex, integrált marketing stratégiával, PPC hirdetési kampányokkal, SEO keresőoptimalizálással, social media és influenszer marketinggel, tartalomgyártással (filmforgatás, termék- és kampányfotózás), grafikai tervezéssel, kiadványszerkesztéssel és webfejlesztéssel segítjük elő vállalkozásod online megjelenésének növelését.

Az együttműködést megelőzően felmérjük terméked vagy szolgáltatásod tulajdonságait, időt fordítunk a Te és vállalkozásod céljainak megismerésére és egyedi, személyre szabott terv, valamint általad is jóváhagyott marketing stratégia alapján kezdjük meg a közös munkát. Legyen akár csak egyes felületek kezelése a cél, vagy egy átfogó, weboldalra, közösségi médiára, grafikai tervezésre és tartalomgyártásra is kiterjedő stratégia megalkotása, számíthatsz ránk!

Esélyegyenlőség

 

Kiemelten fontos számunkra az egyenlő esélyek megteremtése a jelen és a jövő generációja számára. Szívügyünknek érezzük a Kapcsok Alapítvány, ezáltal az SNI gyermekek és fiatalok támogatását, amelyet az Alapítvány számára díjmentesen készített kreatív tartalmakkal és online marketing kampányok menedzselésével valósítunk meg. Tesszük, amiben a legjobbak vagyunk, hogy a Kapcsok Alapítvány is tehesse, amiben a legjobb: a lehető legtöbb SNI fiatalnak segíthessen.

Herz Kreáció Kft.

Irodánk: 1062 Budapest,
Székely Bertalan utca 10.
Cégjegyzékszám: 01-09-308498
Adószám: 26220291-2-42

Telefon: +36 30 072 3810
Mail: hello@herzkreacio.eu

Herz Kreáció Kft.

2018 - 2022 Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató