rólunk

Kreatív tevékenységet csak szívvel végezhet az ember: hadd legyünk mi a marketinged szíve-lelke! A Herz Kreáció egy tapasztalt ügynökség. Elsődleges célunk, hogy kiemeljük a márkádat a piac szereplői közül, egyedi, hatékonyan teljesítő kommunikációval!

Berni

Debi

Zsuzsa

Dóri

Gergő

Reiner

Majo

célkitűzésünk

Amikor 2018-ban megalapítottuk a Herz Kreációt, egy dolog járt a fejünkben: olyan szakembereket találni a csapatunkba, akik egyaránt rendelkeznek kreatív és analitikus látásmóddal, ugyanakkor hallgatnak a szívükre és az eszükre is.

Munkatársaink egytől egyig szakértők a saját területükön, a hasonló hozzáállásunknak köszönhetően pedig mindig a legjobbat hozzuk ki egymásból és a ránk bízott projektekből.

Célunk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk az ügyfeleink számára, legyen szó online marketingről, közösségi médiáról, fotózásról vagy videó gyártásról, grafikai munkákról netán éppen kiadványszerkesztésről.

Az együttműködést megelőzően felmérjük terméked vagy szolgáltatásod tulajdonságait, időt fordítunk a Te és vállalkozásod céljainak megismerésére és egyedi, személyre szabott terv, valamint általad is jóváhagyott marketing stratégia alapján kezdjük meg a közös munkát. Legyen akár csak egyes felületek kezelése a cél, vagy egy átfogó, weboldalra, közösségi médiára, grafikai tervezésre és tartalomgyártásra is kiterjedő stratégia megalkotása, számíthatsz ránk!

Esélyegyenlőség

 

Kiemelten fontos számunkra az egyenlő esélyek megteremtése a jelen és a jövő generációja számára. Szívügyünknek érezzük a Kapcsok Alapítvány, ezáltal az SNI gyermekek és fiatalok támogatását, amelyet az Alapítvány számára díjmentesen készített kreatív tartalmakkal és online marketing kampányok menedzselésével valósítunk meg. Tesszük, amiben a legjobbak vagyunk, hogy a Kapcsok Alapítvány is tehesse, amiben a legjobb: a lehető legtöbb SNI fiatalnak segíthessen.

Herz Kreáció Kft.

Irodánk: 1062 Budapest,
Székely Bertalan utca 10.
Cégjegyzékszám: 01-09-308498
Adószám: 26220291-2-42

Telefon: +36 30 072 3810
Mail: hello@herzkreacio.eu

Herz Kreáció Kft.

2018 - 2023 Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató