rólunk

Ahogyan ügynökségünk neve is magában foglalja, kreatív tevékenységet csak szívvel végezhet az ember. A Herz Kreáció egy precíz, német vezetőséggel működő fiatal, kreatív csapat, amelynek célja, hogy kiemelje márkádat a piac szereplői közül, egyedi, hatékony kommunikáció alkalmazásával.

célkitűzésünk

Fő célkitűzésünk, hogy minél jobban megismerjünk Téged és elérni kívánt céljaid, ezáltal olyan ötletekkel és tartalmakkal támogathassuk vállalkozásod fejlődését, amelyek valóban megragadják a célközönséged figyelmét és amelyekkel követőid számának exponenciális növekedését érhetjük el.

Személyre szabott, komplex, integrált marketing stratégiával, PPC hirdetési kampányokkal, SEO keresőoptimalizálással, social media és influenszer marketinggel, tartalomgyártással (filmforgatás, termék- és kampányfotózás), grafikai tervezéssel, kiadványszerkesztéssel és webfejlesztéssel segítjük elő vállalkozásod online megjelenésének növelését.

Reiner

Reiner

Zsuzsa

Zsuzsa

Gergő

Gergő

Kitti

Kitti

Debi

Debi

Kriszta

Kriszta

Berni

Berni

Kata

Kata

Zoli

Zoli

Majo

Majo

Az együttműködést megelőzően felmérjük terméked vagy szolgáltatásod tulajdonságait, időt fordítunk a Te és vállalkozásod céljainak megismerésére és egyedi, személyre szabott terv, valamint általad is jóváhagyott marketing stratégia alapján kezdjük meg a közös munkát. Legyen akár csak egyes felületek kezelése a cél, vagy egy átfogó, weboldalra, közösségi médiára, grafikai tervezésre és tartalomgyártásra is kiterjedő stratégia megalkotása, számíthatsz ránk!

Esélyegyenlőség

 

Kiemelten fontos számunkra az egyenlő esélyek megteremtése a jelen és a jövő generációja számára. Szívügyünknek érezzük a Kapcsok Alapítvány, ezáltal az SNI gyermekek és fiatalok támogatását, amelyet az Alapítvány számára díjmentesen készített kreatív tartalmakkal és online marketing kampányok menedzselésével valósítunk meg. Tesszük, amiben a legjobbak vagyunk, hogy a Kapcsok Alapítvány is tehesse, amiben a legjobb: a lehető legtöbb SNI fiatalnak segíthessen.

Herz Kreáció Kft.

Irodánk: 1062 Budapest,
Székely Bertalan utca 10.
Cégjegyzékszám: 01-09-308498
Adószám: 26220291-2-42

Telefon: +36 30 072 3810
Mail: hello@herzkreacio.eu

Herz Kreáció Kft.

2018 - 2022 Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató