Rólunk

A Herz Kreáció nem más, mint a kreatív tevékenységed szíve-lelke. Akárcsak az emberi testben a szív, épp oly nélkülözhetetlenek az innovatív, kreatív ötletek a sikeres kommunikációs tevékenység során.

A Herz Kreáció egy precíz, német vezetőséggel működő fiatal, kreatív csapat. Ügynökségünk célja, hogy kiemeljük márkádat a piac többi szereplője közül, egyedi, hatékony kommunikáció alkalmazásával.

Mitől hatékony a kommunikáció?

Ha a fogyasztók érzelmeire hat, kapcsolódási pontot talál velük és megszólítja őket.

A közös együttműködés során felmérjük terméked vagy szolgáltatásod egyedi tulajdonságait és időt fordítunk vállalkozásod céljának megismerésére. Mindez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy olyan kreatív anyagokat biztosíthassunk számodra, amely valóban a potenciális fogyasztóidat éri el. Nem csupán eléri, hanem meg is szólítja őket, hat rájuk, és cselekvésre ösztönzi őket.

Akár a közösségi média, az online marketing, a fotó és videó készítés, a grafikai tervezés, vagy a kiadványszerkesztés területén szeretnél megújulni, számíthatsz ránk.

Kreatív ügynökségünk Budapest szívében található. Modern irodánk egyaránt alkalmas egy kávé melletti, kötetlen beszélgetések, baráti csocsómérkőzések folytatására, és a minőségi, komoly munka végzésére is.

Akár irodánkban, egy közeli kávézóban, vagy videóhívás keretein belül történjen, hiszünk a személyes találkozók erejében és fontosságában. Abban, hogy szemtől szemben ismerhetjük meg leginkább azokat a tényezőket, amelyek a közös együttműködés magját, – ha úgy tetszik szívét – alkotják majd, amelyek segítségével sikerre vihetjük vállalkozásodat.

Kiemelten fontos számunkra az egyenlő esélyek megteremtése a jelen és a jövő generációja számára. Szívügyünknek érezzük a Kapcsok Alapítvány, ezáltal az SNI gyermekek és fiatalok támogatását, amelyet az Alapítvány számára díjmentesen készített kreatív tartalmakkal és online marketing kampányok menedzselésével valósítunk meg. Tesszük, amiben a legjobbak vagyunk, hogy a Kapcsok Alapítvány is tehesse, amiben a legjobb: a lehető legtöbb SNI fiatalnak segíthessen.

“A Herz Kreáció kreatív ügynökség 2018-as megalapításakor egy fő szempontot tartottam szem előtt: olyan tagok kerüljenek a csapatba, akik egyaránt rendelkeznek kreatív és analitikus szemlélettel, hallgatnak a szívükre és figyelembe veszik az észérveket is.

A kreativitás esszenciális ahhoz, hogy valami újat, előremutatót és magával ragadót hozzunk létre, emellett a mérési adatok, a számok nélkülözhetetlenek a helyes irány megtartásához.

Csapatunk tagjai egytől egyig szakemberek a saját területükön, azonos hozzáállásunknak köszönhetően, egymásra pozitív hatást gyakorolva képesek vagyunk szorosan együttműködni. Mindezt annak érdekében, hogy kiemelkedő kreatív anyagokat biztosíthassunk ügyfeleink számára, legyen szó akár a közösségi média, az online marketing, a fotó és videó készítés, a grafikai tervezés, vagy a kiadványszerkesztés területéről.”

Reiner Witka
Managing Director

Megosztás:
Reiner
managing director
Gergely
art director
Kata
grafikus
Berni
grafikus
Kitti
account manager
Zsuzsa
office manager
Réka
social media manager
Adrienn
social media editor
Kriszta
head of DTP department
Sanyi
DTP kiadványszerkesztő
Majo
feel good manager

Szeretnél hasznos tippeket kapni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!