A Herz Kreáció egy precíz, német vezetőséggel működő fiatal, kreatív csapat. Ügynökségünk célja, hogy kiemeljük márkádat a piac többi szereplője közül, egyedi, hatékony kommunikáció alkalmazásával.

Mitől hatékony a kommunikáció?

Ha a fogyasztók érzelmeire hat, kapcsolódási pontot talál velük és megszólítja őket.

A közös együttműködés során felmérjük terméked vagy szolgáltatásod egyedi tulajdonságait és időt fordítunk vállalkozásod céljának megismerésére. Mindez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy olyan kreatív anyagokat biztosíthassunk számodra, amely valóban a potenciális fogyasztóidat éri el. Nem csupán eléri, hanem meg is szólítja őket, hat rájuk, és cselekvésre ösztönzi őket.

Akár a közösségi média, az online marketing, a fotó és videó készítés, a grafikai tervezés, vagy a kiadványszerkesztés területén szeretnél megújulni, számíthatsz ránk.

Kreatív ügynökségünk Budapest szívében található. Modern irodánk egyaránt alkalmas egy kávé melletti, kötetlen beszélgetések, baráti csocsómérkőzések folytatására, és a minőségi, komoly munka végzésére is.

Akár irodánkban, egy közeli kávézóban, vagy videóhívás keretein belül történjen, hiszünk a személyes találkozók erejében és fontosságában. Abban, hogy szemtől szemben ismerhetjük meg leginkább azokat a tényezőket, amelyek a közös együttműködés magját, – ha úgy tetszik szívét – alkotják majd, amelyek segítségével sikerre vihetjük vállalkozásodat.

Kiemelten fontos számunkra az egyenlő esélyek megteremtése a jelen és a jövő generációja számára. Szívügyünknek érezzük a Kapcsok Alapítvány, ezáltal az SNI gyermekek és fiatalok támogatását, amelyet az Alapítvány számára díjmentesen készített kreatív tartalmakkal és online marketing kampányok menedzselésével valósítunk meg. Tesszük, amiben a legjobbak vagyunk, hogy a Kapcsok Alapítvány is tehesse, amiben a legjobb: a lehető legtöbb SNI fiatalnak segíthessen.

“A Herz Kreáció kreatív ügynökség 2018-as megalapításakor egy fő szempontot tartottam szem előtt: olyan tagok kerüljenek a csapatba, akik egyaránt rendelkeznek kreatív és analitikus szemlélettel, hallgatnak a szívükre és figyelembe veszik az észérveket is.

A kreativitás esszenciális ahhoz, hogy valami újat, előremutatót és magával ragadót hozzunk létre, emellett a mérési adatok, a számok nélkülözhetetlenek a helyes irány megtartásához.

Csapatunk tagjai egytől egyig szakemberek a saját területükön, azonos hozzáállásunknak köszönhetően, egymásra pozitív hatást gyakorolva képesek vagyunk szorosan együttműködni. Mindezt annak érdekében, hogy kiemelkedő kreatív anyagokat biztosíthassunk ügyfeleink számára, legyen szó akár a közösségi média, az online marketing, a fotó és videó készítés, a grafikai tervezés, vagy a kiadványszerkesztés területéről.”

Reiner Witka
Managing Director