Social Media_1

Éppen elég nehéz feladat irányítani egy vállalkozást anélkül is, hogy a közösségi média hirdetéskezelőivel, posztok és blogok írásával töltenéd a drága idődet.

Ügynökségünk vállalkozásoknak segít abban, hogy a közösségi média felületek adta lehetőségeket ki tudják aknázni, hogy erős márkát építsenek és megsokszorozzák a bevételeiket.

SZOLGÁLTATÁSAINK
Mit kínálunk Neked?

jelenlegi piaci helyzetedet és versenytársaidat elemezzük, javaslatokat teszünk, hogy merre indulj a social media marketingben, melyik platform (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok) a vállalkozásod számára jobban lejtő pálya.

igény esetén tartalmat készítünk számodra a különböző felületekre, legyen az képes vagy videós anyag – bevetjük kreatív tudásunkat, és akár stockfotós, akár egyedi grafikai tervezéssel hódítjuk meg számodra a közösségi média tereket. Ízes-illatos szövegeket gyártunk, csak hogy megállítsuk a céltalanul görgető hüvelykujjakat…

segítünk abban, hogy ki tudd használni a különböző kampány- és hirdetéskezelői rendszereket. Nem hagyjuk, hogy céltalanul szórd a reklámokra költött büdzsét, többrétegű kampánystratégiát használva egyszerre kommunikálunk a termékedet/szolgáltatásodat még nem ismerő és a vásárláshoz, konverzióhoz már közel járó közönség felé.

monitorozzuk a kampányokat, a jól teljesítő hirdetéseknek nagyobb fókuszt adunk, a rosszul teljesítő hirdetéseket leállítjuk.

az eredményekről jelentéseket készítünk, havi és negyedéves statisztikákat készítünk, melyekben javaslatokat teszünk a további iránnyal kapcsolatban

Vállalkozásunk méretéből fakadóan megbízhatóbbak vagyunk, mint egy szabadúszó, hiszen nem csak egyetlen személy foglalkozik a vállalkozásoddal, hanem egy egész csapat! Nálunk nem probléma, ha lebetegszik valaki, vagy éppen vakációra megy; mindig lesz valaki, akihez szükség esetén is fordulhatsz.

Továbbá nem vagyunk egy személytelen multi. Mi szívvel-lélekkel támogatjuk az ügyfeleinket.

Miért éri meg Neked velünk dolgozni?

Mert végre levesszük a social media marketing terheket a válladról. Nem kell folyamatosan figyelned a híreket, hogy már megint min változtatott a Meta a hirdetéskezelői felületén. Nem kell elsajátítanod a TikTok marketinget, amennyiben nem szeretnéd, viszont mi itt vagyunk, hogy ott lehess azon a felületen is, és megszólíthass olyanokat, akiket a többi platformon nem tudsz elérni!

Tény, hogy egyetlen marketinges alkalmazása házon belül elég sokba kerül. A Herz Kreációtól egy egész csapat kitartó munkáját és támogatását is megkaphatod töredék áron!

Hátunk mögött több mint 10.000 izgalmas bejegyzés….

12.000 banner, több 100 sikeres online kampány…

…és közel 5.000 egyedi social media grafika áll.

Egy korábbi ügyfelünk gondolatai: „...Előre gondolkodva, proaktívan javasolnak, ami segít nekem a tervezésben....”

A globális infláció idején még fontosabb a hirdetésekre fordított összeg okos elköltése

A globális infláció mindenkit érint, éppen ezért kardinális kérdés, hogy mire és hogyan költöd a hirdetésre szánt pénzedet. Ne habozz, válassz megbízható vállalkozást közösségi média marketingedhez! Cserébe hozzásegítünk egyre több és több ügyfélhez, értékes eladáshoz.

Rólunk mondták

Fél éve dolgozom a Herz Kreációval, rengeteg remek ötletünk van, csak győzzük megvalósítani őket. Amit a legjobban szeretek bennük, az a „németes precizitás”. Van tervezés, ütemterv, határidők és az anyag jön, amikorra ígérték.
Bognár Péter
ZigZag
Elégedett vagyok a közös munkával, mert mindig időben és összeszedetten reagálnak a kéréseimre, leveleimre. Nagyon nagy előnynek érzem, hogy a social posztokat abszolút a profilomra ráhangolódva, olyan nyelvezettel és stílusban írják, aminek köszönhetően maximálisan tudok támaszkodni rájuk. Előre gondolkodva, proaktívan javasolnak, ami segít nekem a tervezésben. 3 hónap együttműködés távlatában már érezhető, hogy a márkám erősödött és szépen haladunk előre a céljaim felé. Szeretettel ajánlom másnak is a Herz Kreációt!
Válóczi Andrea
A Kapcsok Alapítvány teljes arculattervét köszönheti a Herznek. A logótervtől kezdve, minden rendezvényünk plakátjait, jegyeit, szóróanyagait, névjegykártyákat, minden printes megjelenést. Ezen felül a virtuális világgal való kapcsolatban is a Herz a szakértő. Fizikálisan ugyan 120 km-re vagyunk egymástól, ám ez sosem okozott problémát az együttműködés során.
Kapcsok Alapítvány

    Kérdésed van? Árajánlatot szeretnél?

    Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével!
    Az adataidat kizárólag kapcsolattartási célokra tároljuk, harmadik félnek nem adjuk ki.
    Az űrlap kitöltésével és az üzenet elküldésével elfogadod adatvédelmi tájékoztatónkat.