tartalomgyártás

Szeretnél közvetíteni egy üzenetet, de nem tudod, hogyan fogalmazd meg?
Tudod, mik a kitűzött céljaid, de nem ismered a célközönséged és hogy mi fogná meg őket igazán? A tartalomgyártás teljes folyamatát vállaljuk! A használni kívánt kommunikációs csatornák meghatározását követően olyan kép- és videótartalmakat, weboldal, landing page és hirdetési szövegeket, valamint blogcikkeket és PR cikkeket írunk számodra, amelyek nemcsak az olvasók figyelmét ragadják meg, de keresőoptimalizálási szempontból is alkalmasak a kitűzött célok megvalósítására.

Hogy néz ki a közös munka?

Közösen meghatározzuk a célokat.

Kitűzzük a határidőt.

Egyeztetünk a csapattagokkal.

Elkészítjük és ellenőrizzük az anyagot.

Eljuttatjuk a célközönséghez.

Social media marketing

Nem véletlen, hogy a közösségi média marketing hatalmas népszerűségnek örvend. Ma már szinte mindenkinek rendelkeznie kell social média felülettel és ehhez kapcsolódó rendszeres posztolási tevékenységgel, ezért ez az egyik legjelentősebb terület a szolgáltatásaink között is. Alapos célközönség- és versenytárselemzést követően segítünk megállapítani, hogy számodra a Facebook, az Instagram, a TikTok, a YouTube vagy a LinkedIn használata, vagy ezek kombinációja -e a legcélszerűbb.

Te felkészültél? Hamarosan a 2D internetes felületekről a 3D világokba lépünk át és a web 2.0 -ról web 3.0-ra váltás nemcsak a nagy márkák esetében befolyásolja a modus operandit, de a vásárlók hétköznapi életére, munkában kialakított szokásaira és szórakozási lehetőségeire is hatással lesz. Ismerd meg velünk a Facebook Metaverse világát és igazodj ki az új virtuális környezetek hálózatában, hogy te is jelen lehess és felvehesd a versenyt a piacon, ahogy azt a Nike, Louis Vuitton, és Balenciaga már megtette!

Amiben számíthatsz ránk:

• marketingelemzés: átbeszéljük jelenlegi piaci helyzeted, az általad alkalmazott
• marketing eszközöket és azok eredményét.
• versenytárselemzés
• célok és célközönség meghatározása
• social media felületek kiválasztása
• kommunikációs stílus meghatározása
• rendszeres posztolás kialakítása
• megfelelő vizuális elemek megalkotása (pl.: képek és videók logózása)
• social média felületek összekapcsolása az egyéb online felületekkel
• közösségi média hirdetések, kiemelések
• rendszeres statisztikák, riportok

Kapcsolat >

Szövegírás, tartalommarketing

Ahhoz, hogy a tartalomgyártás ne csak hosszas időtöltés legyen, de eredményeket is produkáljon, olyan keresőoptimalizált és az egyes platformokhoz illeszkedő marketingszövegekre van szükség a kommunikációs csatornáidon, amelyek olvasásától megdobban a felhasználók szíve és amit a Google keresőmotorja is előrébb sorol. Weboldal és landing page szövegek, hirdetésszövegek, szlogenek, blogcikkek és PR cikkek? Bízd ránk magad!

A professzionális marketingszöveg:

• értékes és érthető tartalmat biztosít az olvasónak,
• a közönség nyelvén kommunikál,
• keresőoptimalizálási (SEO) szempontok szerint van felépítve,
• építi a szakmai hírneved,
• és megkülönböztet a versenytársaktól!

Kapcsolat >

 

Kreatív tartalom gyártása

Figyelemfelkeltő képek és videós tartalmak, akár zenei aláfestéssel vagy filterekkel, egyéb effektekkel? Minden nap a TikTokon és az Instán lógunk, képben vagyunk az aktuális trendekkel és nem tudsz olyan mémet sem küldeni, amit ne láttunk volna még. Ritmusra váltakozó felvételek Instagram Reels, YouTube Shorts és TikTok videók formájában rövid, frappáns, lényegretörő szövegekkel, mindössze pár másodperc alatt! Illetve, az egyre rövidebb telefonos videók, Boomerangok és filterezett képek világában ne felejtkezzünk meg azokról a kreatívokról sem, amelyek sokszor jobban szemléltetnek egy folyamatot vagy terméket, mint egy kép vagy videó. Az infográfok, folyamatábrák, táblázatok, grafikonok sokszor rövidebb idő alatt és közérthetőbben tudják átadni azokat a kulcsgondolatokat, amelyeket közvetíteni szeretnénk. Leírnád terméked lényegét, de rosszul vagy a hosszas magyarázástól? Ne aggódj, mi is! Éppen ezért az online megjelenítés során ezeket az eszközöket is előszeretettel alkalmazzuk, hogy minél rövidebben és tömörebben adhassuk át az infót.

 

Kapcsolat >

Fotózás, filmforgatás

Jó dolog a stock fotó, de a saját anyagok használata mindig nagyobb érdeklődést generál és jobban építi az ügyfél bizalmát is. Akár webshopod termékkínálatának megjelenítéséhez van szükséged fotózásra, akár a marketing kommunikációd erősítenéd image fotókkal, mi megszervezzük és lebonyolítjuk a teljes folyamatot. Kampányfotózás, portré, business vagy katalógus fotózás? A lényegre fókuszálunk! Ha pedig nem állsz meg a festői szépségű, tökéletesen filterezett és méretre vágott képeknél, örömmel vetjük bele magunkat reklámfilmek, PR, image- és oktatóvideók készítésébe is! A közösségi média különösen, de az online média egyéb platformjai is egyre inkább orientálódnak a rövid, lényegretörő videós tartalmak irányába, éppen ezért mindig jut idő “behint the scenes” anyagok és TikTok videók készítésére is. Ne aggódj, mi tartjuk a lépést helyetted!

 

Kapcsolat >

Blog, e-mail szövegírás

A weboldaladon megosztott rendszeres blog remek eszköz keresőoptimalizáláshoz. Minél több releváns, a témát érintő szöveget osztasz meg oldaladon, annál jobb céloldalnak fog minősülni a téma kapcsán. Ez azt jelenti, hogy ha a felhasználó beírja a keresőbe a témához kapcsolódó kulcsszót vagy kifejezést, akkor előrébb sorolódik a te oldalad más, a témában tartalmat megosztó oldalakhoz képest. Mire van szükséged ilyen blog cikkek írásához? Egy kreatív szövegíróra, aki feltérképezi, ki a blogger célközönsége és mi eredményezhet nagy érdeklődést a témában. Ha ez megvan, rendszeresen tesz közzé olyan, a megfelelő kulcsszavakkal és kifejezésekkel ellátott szöveges tartalmat, amely nemcsak SEO-optimalizálás szempontból jó, de egyben szórakoztató és növeli a márka iránti bizalmat. Ha pedig ez is kész, a frissülő tartalmakról, szezonális ajánlatokról és hasznos információkról frappánsan megfogalmazott hírlevelet készítünk, ezáltal is vásárlásra, aktivitásra ösztönözve a korábbi és lehetséges ügyfeleket.

 

Kapcsolat >

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!


  Hírlevél feliratkozás

  Herz Kreáció Kft.

  Irodánk: 1062 Budapest,
  Székely Bertalan utca 10.
  Cégjegyzékszám: 01-09-308498
  Adószám: 26220291-2-42

  Telefon: +36 30 072 3810
  Mail: hello@herzkreacio.eu

  Herz Kreáció Kft.

  2018 - 2023 Minden jog fenntartva.

  Adatvédelmi tájékoztató