A siker kulcsa a kiszervezés: milyen terheket vehet le a válladról egy kreatív ügynökség? Profi, hívogató weboldal, amit virtuális otthonodként kezelhetsz A legtöbb kreatív ügynökség rendelkezik webfejlesztő és grafikus csapattal. Ezek a szakemberek pedig biztosítják, hogy online jelenlétednek betonszilárd alapja legyen: egy honlap, ami nemcsak a felhasználókkal barátságos, de számodra is könnyen kezelhető, adatvédelmi szempontból […]

A siker kulcsa a kiszervezés: milyen terheket vehet le a válladról egy kreatív ügynökség?

Profi, hívogató weboldal, amit virtuális otthonodként kezelhetsz

A legtöbb kreatív ügynökség rendelkezik webfejlesztő és grafikus csapattal. Ezek a szakemberek pedig biztosítják, hogy online jelenlétednek betonszilárd alapja legyen: egy honlap, ami nemcsak a felhasználókkal barátságos, de számodra is könnyen kezelhető, adatvédelmi szempontból biztonságos, és vizuálisan téged képvisel. Egy kreatív ügynökség pontosan tudja, mennyire fontos ennek a megléte. Egyrészt elengedhetetlen bázisa a közösségi média aktivitásodnak és az esetleges online hirdetéseidnek. Másrészt pedig egy honlap utat nyit előtted a keresőoptimalizáláshoz, amelynek segítségével extra költségek nélkül is extra mennyiségű weboldal forgalmat generálhatsz.

Képek és videók, amikre büszke lehetsz

Ha melletted áll egy kreatív ügynökség, a bénácska telefonos fotók, és az évekkel ezelőtt elavult, pixeles termékfotók feljavítgatásának korszaka egyszer s mindenkorra lezárul. A vásárlókat csakis a profi vizuális anyagok képesek meggyőzni. Egy jó kreatív ügynökség pedig azon munkálkodik, hogy hosszú távon ellásson velük. A tökéletes képek és videók nemcsak azért fontosak, hogy legyen mit feltenned a weboldaladra. A sikered kulcsai lesznek a közösségi médiában való posztolás és a képes online hirdetés során is.

Aktív social média és működő online marketing

Ahhoz, hogy a célközönséged észrevegyen, ott kell lenned, ahol ők is töltik a szabadidejüket. Ehhez egy kreatív ügynökség két fő digitális módszert kínál. Egyfelől social media csapatuk segít, hogy érdekes, releváns posztjaiddal kitűnj leendő vásárlóid, ügyfeleid hírfolyamából – miután egy alapos piackutatás során kiderítették, melyik platformon vannak jelen a legtöbben közülük. Másfelől pedig egy kreatív ügynökség esetében számíthatsz egy felkészült PPC (pay-per click) szakértő csapatra is, akik készen állnak sikeres Google Ads vagy közösségi média kampányok futtatására. Továbbá részletesen, átláthatóan tájékoztatnak az eredményekről.

Egységes arculat

Lehetnek a tieid a világ legjobban megírt szövegei, kiegészítve a legprofibb fotókkal és videókkal, amiket ember valaha készített – mindez nem elég a meggyőző kommunikációhoz. Egy kreatív ügynökség jól tudja ezt: éppen ezért a legtöbben alapvető szolgáltatásaik közé sorolják a vizuális arculat kialakítását. A színek, betűtípusok, logók összhangja első hallásra talán másodlagosnak tűnhet, pedig rengeteg múlik rajta. Elsősorban a márkád ismertsége! Ha van egy egységes, felismerhető vizuális arculatod, amellyel azonosulni tudsz, bármely kreatív ügynökség csapatával gyerekjáték lesz a kommunikáció, amikor hírlevél bannert, plakátot, roll-upot, névjegykártyát szeretnél.

kreatív ügynökség puzzle

Miért számít az elhelyezkedés?

Amikor egy cégvezetőben megszületik az igény, hogy együttműködjön egy kreatív ügynökség csapatával, sok esetben rábök a hozzá földrajzilag legközelebb eső vállalatra, és szerződik. Ha szerencséje van, így is remek eredményeket érhet el. Ám ha a legjobb ár-érték arányú szolgáltatás megtalálása a cél, érdemes tovább kutatni. Legyen telephelyünk az ország bármely pontján, semmiképp ne vessük el a budapesti kreatív ügynökség ötletét!

Mivel a fővárosban számos kreatív ügynökség tevékenykedik, óriási a verseny – azaz mindenki a lehető legjobb szolgáltatásokkal és legjobb árakkal igyekszik elnyerni az érdeklődők bizalmát. Ez pedig egy olyan verseny, amelyben a fogyasztó csak nyerhet! A Budapest nyújtotta hatalmas választékból tehát statisztikailag jóval nagyobb eséllyel választhatod ki azt a csapatot, akiknek a munkájával maradéktalanul elégedett leszel.

A budapesti ügynökségekről ráadásul általánosságban elmondható, hogy „közelebb vannak a tűzhöz”. Ezt azt jelenti, hogy hatékonyabban segítenek együttműködéseid kialakításában, legyen szó online vagy akár offline hirdetésekről. A megközelíthetőség sem jelent akadályt. Ha az ügynökség Budapest forgalmas, jól megközelíthető részén helyezkedik el, jóval kevesebb idő-és energia befektetés lesz eljutni a személyes találkozókra. Persze ezekre sincs mindig szükség: rengeteg mindent meg lehet beszélni online formában is.

Milyen értékek mentén dolgozik egy kreatív ügynökség?

A legtöbb kreatív ügynökség egy közös ponttal mindenképp büszkélkedhet: arra tették fel tevékenységüket, hogy „kihangosítsák” más cégek kiválóságát. Ezek a közösségi média szakértőkből, grafikusokból, webfejlesztőkből, PPC menedzserekből és más szakemberekből álló csapatok alapvetően azért működnek, hogy remek termékeket és szolgáltatásokat kössenek össze érdeklődő, fizetőképes célközönségükkel, megvalósítva ezzel az alapítók álmát. Arról persze, hogy milyen értékek mentén működik egy kreatív ügynökség, csak „házon belüli” tapasztalatok alapján tudunk nyilatkozni. Ezért röviden bemutatjuk, melyek azok a szakmai prioritások, amelyeket a Herz Kreáció csapata mindig szem előtt tart.

Ügyfeleink egyedi tulajdonságai

Ahhoz, hogy valakit hatékonyan népszerűsítsünk, a lehető legátfogóbb mértékben kell ismernünk nem csak a kínálatot, de azt is, ami mögötte van. Egy részletes konzultáció során tehát analitikus szemlélettel felmérjük az adott vállalat legfőbb erősségeit: marketinges szemmel ilyenkor olyan, a közönség számára vonzó faktorokat is észreveszünk, amelyekre a cégvezető talán nem is gondolt volna. Ezután figyelmet fordítunk arra is, hogy részletesen megismerjük azt a piaci szegmenst, amelyben ügyfelünk tevékenykedik. Megvizsgáljuk eddigi online aktivitásokat, piackutatást végzünk, elemzünk.

Itt jönnek képbe a szakmai tapasztalatainkra épülő egyedi módszereink:

Megtaláljuk a tökéletes kommunikációs középpontot, amelyre felfigyel a közönség, és amellyel száz százalékban azonosulni tud a megrendelő is. A teljeskörű megoldásokban hiszünk: ügyfeleink igényeitől függően az a célunk, hogy az online marketing fogaskerekei az áttekinthető, stílusos és keresőoptimalizált honlaptól kezdve a közösségi médiás nyereményjátékokon át a kattintás alapú hirdetésekig olajozottan forogjanak. Azért vagyunk, hogy kreatív megoldásainkkal megragadjuk a vásárlók szívét – miközben nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink analitikus, adat-alapú oldalára is. Minden új ügyfél izgalmas, új kihívást jelent számunkra.

Szeretnéd megtapasztalni, milyen együtt dolgozni egy kreatív ügynökség lelkes és profi csapatával? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

a kulisszákon innen és túl

Ez is érdekelhet

Szálláskezelés felsőfokon

Szálláskezelés felsőfokon

A szállás menedzsment létfontosságú szempont a szálláshely iparban, amely rendkívül időigényes és az önálló kezelése nagy kihívást jelenthet a bérbeadók számára.

Social media – miért légy jelen?

Social media – miért légy jelen?

A kétezres években a tömegmédia csatornáin túl annak közlési módja is megváltozott, a mostmár elsődlegesen okos eszköz alapú közösségi média felületek elterjedésével.

Networking a LinkedIn-en

Networking a LinkedIn-en

A LinkedIn-t számos helyen integrálhatod a marketing stratégiádba. A felhasználók és cégek több különböző céllal használják a LinkedIn-t, melyek közül az egyik a networking.