Webfejlesztés

A weboldal céged virtuális otthona.

Az otthonnal kapcsolatban pedig mindannyiunknak hasonló elvárásai vannak: feleljen meg az igényeinknek, képviselje a stílusunkat, és legyen alkalmas arra, hogy vendégeket fogadjon. Mindez elmondható a jó weboldalról is: ám egy virtuális otthon esetében a látogatók mindennél fontosabbak.

Csapatunk teljes mértékben az ügyfél igényeire szabja a webfejlesztési szolgáltatásokat – néhány szemponthoz azonban minden felkérésünknél szigorúan igazodunk.

Egy tökéletes weboldal szerintünk:

Felhasználóbarát

Egyszerűen navigálható, kellemes felületű, logikus szerkezetű: ezek a tulajdonságok mind-mind szükségesek ahhoz, hogy weboldalad látogatói ne nyomjanak a „vissza” gombra három másodperc után. A Herz Kreáció hangsúlyt fektet az egyedi, célközönséged alapján tervezett felhasználói élmény (user experience, röviden UX) és az átlátható, esztétikus felhasználó felület (user interface, röviden UI)kialakítására.

Könnyen kezelhető

Lehet, hogy mi építjük, de te fogod használni (például friss tartalmak feltöltésére) – ezért nálunk ki van zárva, hogy egy elkészült weboldalt olyan szövevényesen kivitelezzünk, hogy csak egy szakértő csapat tudjon hozzányúlni. Természetesen, ha a honlap elkészülte után bármivel kapcsolatban segítségre lenne szükséged, örömmel állunk rendelkezésedre, de fontosnak tartjuk, hogy valóban a magadénak érezd a végeredményt: ehhez pedig az kell, hogy önállóan is képes legyél kezelni.

Biztonságos

Egy jó weboldal nyitott kapukkal várja az érdeklődőket és bevehetetlen várfalakkal a betolakodókat. Ahogy otthonunkat is szilárd alapra kell, hogy építsük, úgy weboldalunknak is vihar- és betörésbiztosnak kell lennie. A hackelés elleni védelem nemcsak saját, de felhasználóid adatait is biztonságban tartják.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Milyen webfejlesztés szolgáltatásokat kínálunk?

Honlapkészítés

Online jelenléted alfája és omegája a honlap. Személyre szabott honlapkészítési szolgáltatásunk biztos alapot nyújt bármilyen online projekthez, amit a jövőben tervezel.

CMS weboldal készítése és menedzselése

Kifejezetten blogolásra, vagy más, gyorsan frissülő tartalommegosztási stratégiára szeretnéd építeni az online jelenléted? Egy CMS rendszerű weboldal a lehető legkönnyebben kezelhető, hosszú távon fenntartható megoldást jelentheti számodra.

Webdesign (tanácsadás, tervezés)

A külső nem minden, de egy weboldal esetében igencsak sok múlik rajta. Egyedi, felhasználóbarát és naprakész webdesign szolgáltatásunk segít abban, hogy honlapod a céges filozófiád vizuális kivetülése lehessen.

Weboldal karbantartás és webbiztonság

Hogy hosszú évekig élvezhesd a jól felépített weboldalad előnyeit, ahhoz folyamatos karbantartásra van szükség. Ez magában foglalja vállalatod és felhasználóid adatainak védelmét, és a hackerek ellen épített bevehetetlen erőd naprakészen tartását.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Webshop készítés, menedzselés

Amennyire komplex rendszer egy webáruház, annyira könnyen kezelhetőnek és problémamentesnek kell lennie. Csapatunk biztosítja, hogy termékeid mind vásárlói, mind logisztikai nézőpontból a lehető legjobb virtuális boltban kapjanak helyet.

Megosztás: