fbpx

Webfejlesztés

Egy jó weboldal nemcsak szép és felhasználóbarát vagy informatív, de anélkül termel bevételt, hogy reklámra költenél.

Hogy hogyan? Webfejlesztéssel. Az összeszedett, átlátható és könnyen kezelhető online felület bizalmat ébreszt látogatóidban, és ha mindezt még értékes tartalommal is megfűszerezzük, a siker sem marad el.

webfejlesztés

Ne egy legyél a sok közül!

A webfejlesztés sikerének kulcsa abban rejlik, hogy a legapróbb részletekig megismerjük a céljaidat és azt a koncepciót, amire tökéletesen reflektálhat az elkészült weblap.

A logónak óriási szerepe van a látványvilág felépítésében, hiszen a grafikai tervezésnek is igazodnia kell hozzá, meghatározza az arculatot, üzenetet közvetít már egyetlen pillantásra is. Ez a honlapkészítés egyik alapja.

A legfontosabb, hogy…:

 • Együtt meghatározzuk, milyen típusú oldalra van szükséged: hírportál, netán webshop, landingpage vagy szolgáltatásalapú?
 • A célközönséged alapján megtervezzük a UX, azaz a felhasználói élmény, majd a UI, vagyis a vizuális megjelenés elemeit, melynek része a szín, a betűtípus, az eltartások, és minden, ami a dizájn része.
 • A piackutatás és a versenytársak feltérképezése sem maradhat ki a folyamatból.
 • A menüpontok alapján a fő elemek elhelyezését és működését is meghatározzuk.
 • Működjön minden platformon, azaz legyen reszponzív, hiszen mobilon, tableten és desktopon is használhatónak kell lennie.
 • Ezután pedig feltöltjük szövegekkel, képekkel, videókkal, közösségimédia-integrációval, és kezdetét veszi a tesztelés folyamata, hogy minden apró hibát kiküszöböljünk, mielőtt élesítjük.

De mennyibe is kerül mindez? A weboldalkészítés-árak meglehetősen változatos képet mutatnak az ügynökségek és a vállalkozók között is, de alapvetően a domain név, a tárhely, a honlapkészítés és a keresőoptimalizálás teszi ki a teljes költséget.

Vedd kezedbe az irányítást!

Folyamatosan frissülő tartalommal szeretnéd fenntartani látogatóid érdeklődését? A CMS weboldal készítése és menedzselése szolgáltatásunk éppen erre kínál megoldást, mert olyan CMS-rendszert kapsz a kezedbe – mint a WordPress vagy a Joomla –, mellyel egyszerűen, saját magad töltheted fel képi, szöveges és videós tartalmaidat.

Miért jó ez a rendszer?

 • Mert egyedi igényeidet költséghatékonyan valósítjuk meg.
 • Mert rugalmasan alkalmazható.
 • Mert megfelel az adatbiztonsági elvárásoknak.
 • Mert már alapszintű szövegszerkesztő ismeretekkel is egyszerűen és gyorsan frissítheted, szerkesztheted tartalmaidat, vagy vázlatokat készíthetsz.
 • Mert SEO-barát.
 • Mert bármikor beletekinthetsz a statisztikákba, így pontosan követheted látogatóid szokásait.

Legyél megnyerő!

A személyes kontaktus során 3 másodperc alatt döntünk a szimpátiáról. Nincs ez másként a honlapokkal sem, ezért a jó webdesign elengedhetetlen ahhoz, hogy rokonszenvet ébresszünk látogatóinkban.

Ha már van weblapod, de szeretnéd kicsit ráncba szedni, kívül-belül megújulni, azzal nemcsak új vásárlókra és látogatókra tehetsz szert, de meglévő közönségedet is megerősítheted abban, hogy lépést tartasz a növekvő igényekkel.

Webdesign-tanácsadás keretein belül segítünk feltárni honlapod esetleges hibáit, megmutatjuk, hogyan lehetsz még jobb abban, amit képviselsz.

Mindig naprakészen

Egy weboldal életében mindig vannak olyan mérföldkövek, amikor változtatni kell. Ez nemcsak a dizájnra vagy a működésre vonatkozik, hanem arra is, hogy felvegyük a versenyt a változásokkal. Ha bővíted szolgáltatásaid körét, netán webáruház indításán töröd a fejed, vagy úgy döntesz, hogy hírlevélküldő funkcióval, regisztrációs felülettel és képgalériával is kiegészítenéd meglévő honlapod, akkor a weboldal-karbantartás és webbiztonság szolgáltatást kérd tőlünk.

A hackelés elleni védelemnek köszönhetően pedig nemcsak saját tartalmaid, de regisztrált felhasználóid adatai is biztonságban lesznek.

Érj el még többet!

Egyre többen szavaznak bizalmat az online vásárlásnak, ami nemcsak kényelmes, de ma már ugyanolyan biztonságos, mint a vásárlás hagyományos módja. Míg egy kisebb üzlet vagy bolt csak a helyi vásárlókat éri el, egy webáruház kínálata az egész országra vagy akár az egész világra is kiterjeszthető.

Webshopkészítés

A webshopkészítés és -menedzselés sokrétű feladat, melynek minden lépését precízen kell megtervezni, hogy a regisztrációkezeléstől kezdve a raktárkészlet-nyilvántartáson, az adatbiztonságon és a fizetési folyamatokon át egészen a hírlevélküldő rendszerig minden gördülékenyen és hibátlanul haladjon.

webshopkészítés

Megosztás: